USG Technicum start 2020 met enthousiasme

Technisch uitzendbureau Technicum start 2020 met veel enthousiasme. Dit jaar wordt voor technische uitzendbureaus een heel boeiend jaar. De bouwsector heeft een zware tijd achter de rug vanwege de stikstofcrisis en de PFAS problematiek. Toch gaan veel bouwprojecten nu door en hebben ook andere technische bedrijven het nog goed druk. Technicum uitzendbureau zorgt voor de juiste match tussen de opdrachtgever en de werkzoekende in techniek. Vanwege de uitstekende balans tussen wensen, mogelijkheden en toekomstperspectieven is het werkende bestand van Technicum stabiel.

Vertrouw op kwaliteit
Vooral wanneer de economische groei onder druk staat en de bouwproductie afslankt is het belangrijk dat ervaren krachten worden ingezet die kwaliteit leveren. Daar heeft Technicum zich altijd voor ingezet en daar zal dit technische uitzendbureau zich ook in 2020 voor hard maken. Technicum is VCU gecertificeerd waardoor extra aandacht wordt gegeven aan veilig werken in een gezonde omgeving. Naast een VCU certificering heeft Technicum ook veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling. Omdat Technicum al decennia op dit gebied actief is kunnen de opleidingsconsulenten van Technicum goede adviezen geven aan werkzoekenden die in de techniek aan de slag willen. Zo wordt een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van werkzoekenden, werknemers maar wordt ook een oplossing geboden voor het tekort aan technisch personeel op de arbeidsmarkt.

Werken voor Technicum?
Heb je interesse in Technicum en ben je benieuwd wat deze uitzendorganisatie voor je kan betekenen? Neem dan contact op via de knop ‘Vacatures Technicum’. Deze knop staat in de menubalk op deze website. TechnischWerken.nl werkt samen met Technicum uitzendbureau.