Update Technisch Werken in ontwikkeling vanaf oktober 2023

Technisch Werken krijgt de komende weken een aanzienlijke update. De website zal een nieuwe huisstijl krijgen en ook de indeling zal veranderen. De informatieve website zal daarnaast nog meer gericht worden op technische educatie. Vanwege de grote krapte op de technische arbeidsmarkt is er namelijk een grote behoefte aan de instroom van leerlingen in de techniek. In Nederland wordt al veel aandacht besteed aan technisch onderwijs. Organisaties zoals Sterk Techniekonderwijs en initiatieven zoals de Techniek Tastbaar dag zorgen er voor dat de interesse van jongeren in de techniek wordt bevorderd.

Focus op technische educatie

Ook Technisch Werken wil haar bijdrage leveren aan het bevorderen van de kennis over techniek onder jongeren. Doormiddel van specifieke informatie over de techniek die voor leerlingen interessant en toepasbaar is wil Technisch Werken haar rol op internet als kennisbaken blijven uitbouwen. De huisstijl van de website zal ook meer gericht worden op educatie zodat er één geheel ontstaat waarin de missie en visie van Technisch werken zal worden uitgedragen aan de bezoekers van de website.

Website blijft functioneren

Hoewel de update op dit moment in ontwikkeling is zal de website altijd goed blijven functioneren. De bezoekers van Technisch Werken zullen geen hinder ondervinden tijdens het bezoeken van de website.