Tiny Houseproject Ulenhof College Doetinchem 2018

Vier studenten van het Ulenhof College Doetinchem zijn een Tiny House project gestart in 2018. De doelstelling van het project is het woonconcept ‘Tiny House’ bij een breed publiek onder de aandacht brengen. Het begrip Tiny House is helemaal hip het past bij een duurzame minimalistische levensstijl waarin mensen zo weinig mogelijk schade willen brengen aan milieu en klimaat. Je kan hem bijna overal neer zetten, want een Tiny house is erg compact. Een Tiny house is duurzaam, omdat het hout waarvan deze woningen worden gemaakt, recyclebaar is en je het huisje ook heel makkelijk in en uit elkaar kan halen.

Het Tiny House project
Als je interesse hebt in een Tiny House willen de studenten Fleur, Ruth, Mats en Yves dit concept graag voor je uitwerken. Jij bepaalt zelf waar je alles wilt hebben en zij gaan hun best doen om het zo goed mogelijk voor jou als opdrachtgever na te maken. De enthousiaste studenten zien het als een uitdaging om alle wensen en eisen in een goed ontwerp te zetten, en hebben er zin in om hier mee aan de slag te gaan. Inmiddels hebben de studenten ook een aantal modulaire ideeën uitgewerkt die ze in de uitwerking kunnen opnemen.

Meedoen?
Zoek je een nieuw huis en wil je in de stad wonen? Is een normaal huis te duur en te groot? Of is er geen plek meer in de stad waar je wilt wonen? Dan is een Tiny house perfect jou! Dit project doet mee aan een innovatie wedstrijd bouwend Nederland, en de studenten hopen natuurlijk dat ze deze wedstrijd kunnen winnen! Daarom zijn ze op zoek naar een opdrachtgever. Als je interesse hebt kun je contact opnemen via het contactformulier van Technischwerken.nl. Dit formulier staat in de menubalk maar je kunt ook hier klikken. Vul als onderwerp in: ” Tiny Houseproject’. Jouw gegevens worden na ontvangst doorgestuurd aan de studenten zodat zij verder met je contact kunnen opnemen over de uitvoering van het project.