Technische vakantiewerk beschikbaar bij Technicum uitzendbureau in zomer 2020

De zomer van 2020 is in verschillende opzichten bijzonder. Het is een periode middenin de coronacrisis en de economische crisis die hierop lijkt te volgen. De werkgelegenheid heeft een behoorlijke klap gekregen in Nederland. Toch is er niet alleen maar negatieve berichtgeving. Verschillende bedrijven beginnen langzaam maar zeker hun productie op te schalen en dat heeft een positief effect op de arbeidsmarkt. Er ontstaan meer vacatures die op internet en social media worden gedeeld. Nederlandse bedrijven staan ook weer open voor vakantiekrachten ook tijdens de coronacrisis.

Werk in vakantieperiode 2020

De vakantieperiode in 2020 is voor veel bedrijven een spannende periode. Een deel van hun personeel gaat op vakantie terwijl de productie nu langzaam maar zeker weer op gang komt. Dat stelt bedrijven voor de keuze of ze personeel moeten aannemen of niet om de vaak tijdelijke drukte op te vangen. Deze ontwikkeling speelt ook in de techniek. Bedrijven zetten op de technische arbeidsmarkt vacatures open om toch personeel aan te trekken om de drukke periode tijdens de zomer van 2020 op te vangen.

Vacatures Technicum

Technicum uitzendbureau ontvangt een groot deel van de vacatures op de technische arbeidsmarkt. Deze vacatures worden door Technicum verzameld en gedeeld op de mediakanalen die daarvoor gebruikt mogen worden. Ben je benieuwd naar het aanbod aan vacatures in de techniek in de zomer van 2020 klik dan op de knop: vacatures Technicum in de menubalk. Dan zie je een overzicht aan vacatures in de techniek bij jou in de buurt.