Technisch Werken wenst iedereen een voorspoedig 2016

Al weer een nieuw jaar aangebroken waarin Technisch Werken zal groeien als kenniswebsite op internet. Ook in 2016 zal op deze website veel informarie te vinden zijn over de techniek, arbeidsmarkt en alles wat daarmee samenhangt. Eind 2015 werd de categorie duurzaamheid nog toegevoegd op de kennisbank. Daarmee heeft de kennisbank begin 2016 in totaal 10 verschillende categorieën waarin teksten worden gepubliceerd.

In totaal kan men op Technisch Werken meer dan 1500 teksten vinden en dit aantal groeit dagelijks. Omdat de teksten allemaal geschreven zijn door de auteurs is de bron te achterhalen. De contactpagina met bijbehorend contactformulier werken ook weer optimaal. Hierdoor kan men indien gewenst vragen en opmerkingen mailen. Dit bevordert de interactie op de website. Verder blijft de website in eerste instantie eenzijdig informatie en nieuws publiceren. Het is ook in 2016 nog niet mogelijk om als bezoeker van de website zelf berichten online te zetten. Indien iemand echter een relevant bericht in eigen woorden heeft geschreven dan kan deze altijd doormiddel van het contactformulier worden ingezonden. Het bericht kan dan, met misschien een paar aanpassingen,  alsnog worden gepubliceerd.

In 2016 hoopt Technisch Werken door te groeien naar 2000 teksten. Dit is een stevig doel maar het is wel haalbaar. We hopen dat nog veel internetgebruikers van onze informatie gebruik maken. Het is wel wenselijk dat men de websit url vermeld als men deze website dan als bron gebruikt.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan horen we graag. Tot slot wensen we iedereen een goed 2016.