Technisch werken.nl heeft een succesvolle update gehad eind november 2020

De website van Technisch werken heeft een update gehad op vrijdag 20 november 2020. De update was gericht op het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid van de website. Het menu aan de zijkant was te groot. Deze is ingekort zodat de vacatureknop en de BBL-knop beter zichtbaar zijn. Daardoor kan een bezoeker deze belangrijke functies sneller vinden op de website. Daarnaast is in het menulint aan de bovenkant ook een andere indeling gemaakt. Ook hier heeft de knop vacatures een prominente plaats gekregen namelijk in het midden van de menufuncties.

Gebruiksvriendelijker website

Deze aanpassingen hebben er voor gezorgd dat de website gebruiksvriendelijker is geworden voor bezoekers van Technischwerken.nl. Daarnaast past de aanpassing ook bij deze tijd. Er is een enorme dynamiek in de arbeidsmarkt. Er worden vacatures open gezet en gesloten in een hoog tempo. Dat heeft alles te maken met de coronacrisis. In het verleden werd met de pandemiefactor geen rekening gehouden. Nu deze factor wel van toepassing is merkt men bij bedrijven een extra invloed. Er wordt niet alleen gekeken naar orders en de economie maar ook naar de coronamaatregelen.

Delen van technische vacatures

De technische arbeidsmarkt lijkt de coronacrisis behoorlijk goed te doorstaan. Er zijn wel een aantal bedrijven die het moeilijk hebben gekregen maar over het geheel lijkt de techniek de coronapandemie en de coronamaatregelen redelijk goed te overwinnen. Dat blijkt in ieder geval uit het aantal vacatures dat open staat. Op de website van Technischwerken.nl worden deze vacatures gedeeld achter de knop ‘vacatures’ in de menubalk. Dit aanbod aan vacatures wordt voortdurend bijgewerkt zodat een actueel overzicht blijft bestaan. De komende tijd blijft Technischwerken.nl haar bezoekers goed up to date houden met betrekking tot de ontwikkelingen op de technische arbeidsmarkt.