Technisch werken heeft meer dan 5000 artikelen online op 21 augustus 2018

De website www.technischwerken.nl is aanzienlijk gegroeid in content de afgelopen tijd. De website publiceert niet alleen informatie over de techniek en de arbeidsmarkt ook onderwerpen zoals duurzaamheid, veiligheid wet- en regelgeving en opleiding komen aan de orde op deze website. Dat zorgt er voor dat er voldoende categorieën en onderwerpen zijn om over te schrijven. De afgelopen maanden is er vooral meer aandacht voor verduurzaming en de energietransitie.

Deze onderwerpen houden verband met elkaar. In de verduurzaming van de Nederlandse energievoorziening is techniek en technologie van groot belang. Omdat in de energievoorziening en energietransitie meer drukte wordt verwacht zullen er ook meer arbeidskrachten moeten worden ingezet. Er is echter een tekort aan technisch personeel waardoor nieuw personeel opgeleid moet worden. Het opleiden van technisch personeel gebeurd echter steeds vaker doormiddel van complete BBL trajecten. Geen wonder dat BBL op de website van technischwerken.nl steeds meer aandacht krijgt.

De komende maanden zal de website steeds verder groeien en zullen er voornamelijk berichten worden gepubliceerd op het gebied van energietransitie en BBL. Ook zal er veel aandacht worden besteed aan de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, flexwerk, veiligheid en andere sectoren die verband houden met de bouw en de techniek. Hierbij kun je dus ook denken aan de woningmarkt, de auto-industrie en de olie- en gasindustrie.