Technisch uitzendbureau heeft werk in de bouwvak 2019

Zoek je werk in de bouwvak van 2019 en is de techniek een sector die je aantrekt? Nou, dan heb je geluk. Technische uitzendbureaus zoeken namelijk tijdelijke krachten voor de bouwvakperiode. Dat kunnen vakantiekrachten zijn maar ook uitzendkrachten die graag in de bouwvak door werken en salaris willen verdienen.

Bouwvak 2019
Tegenwoordig zijn niet alle technische bedrijven in de bouwvak gesloten. De bouwvakperiode zoals die vroeger werd gehanteerd is er eigenlijk nauwelijks meer. De meeste bouwbedrijven draaien namelijk gedurende de bouwvak ook gewoon door. Dat betekent dat bouwprojecten en technische projecten in het midden van de zomervakantie niet stil komen te liggen. Toch zijn er wel vakkrachten in de bouw die in de bouwvakperiode wel vakantie op (willen) nemen. Omdat de meeste bouwprojecten gewoon doorgaan in deze tijd kunnen er gaten ontstaan in de personeelsplanning. Deze kunnen niet altijd worden opgelost met de huidige flexibele schil van bedrijven.

VCA
Daarom zoeken veel technische organisaties en bouwbedrijven een versterking op de werkvloer doormiddel van uitzendkrachten of vakantiekrachten. Dit hoeven echter lang niet altijd ervaren krachten te zijn. Ook bouwopruimers en productiekrachten kunnen een belangrijke bijdrage leveren voor bouwbedrijven en technische bedrijven. Vaak is dan de belangrijkste eis dat iemand veilig en zorgvuldig kan werken en in bezit is van een VCA certificaat.

Vacatures via VCU uitzendbureau
Omdat de periode van de bouwvak vrij kort is zetten de meeste technische bedrijven en bouwbedrijven geen vacatures online open op hun website. Daardoor weten werkzoekenden dus niet of er daadwerkelijk (tijdelijke) vacatures open staan. De meeste vacatures voor die periode worden gedeeld met technische uitzendbureaus die VCU gecertificeerd zijn. Een voorbeeld van een VCU gecertificeerd technisch uitzendbureau is Technicum. Met deze uitzendorganisatie werkt technischwerken.nl samen. Kijk voor het actuele vacatureaanbod in het menu onder de knop “vacatures Technicum”.