Technicumvestigingen in mei 2020 coronaproof

Vestigingen van Technicum zijn in de maand mei grotendeels verbouwd. Er zijn speciale plekken ontwikkeld waar mensen op een veilig manier met elkaar in gesprek kunnen zonder dat daarbij een kans bestaat op besmetting met het COVID-19-virus. Net als andere uitzendbureaus is ook Technicum afhankelijk van contacten met mensen en bedrijven. Dat zorgt er ook voor dat dat er regelmatig gesprekken gevoerd worden. Deze gesprekken worden telefonisch gevoerd maar ook doormiddel van internetverbindingen zoals Skype. Uiteraard werden er voor de coronacrisis ook intakegesprekken gevoerd op de vestigingen van Technicum.

Intakegesprekken bij Technicum

Door de verbouwingen van de Technicumvestigingen zijn deze gesprekken ook in 2020 weer mogelijk. Er zijn speciale ruimtes om intakegesprekken te voeren en er is plexiglas aangebracht tussen de sprekers zodat direct contact niet mogelijk is. Bovendien zijn de locaties waar de intakegesprekken worden gevoerd aan het begin van de vestigingen. Zo hoeven kandidaten niet de hele vestiging door te lopen. Uiteraard zijn gesprekken op afspraak zodat er niet teveel mensen in één keer op de vestiging verschijnen en iedereen voldoende aandacht kan krijgen.

Coronaregels

Technicum is op afspraak te bezoeken maar hou wel de regels in acht vanuit de overheid. Deze zijn natuurlijk ook van toepassing bij het bezoeken van een uitzendbureau. Voel je jezelf ziek, ben je verkouden of heb je koorts meld jezelf dan af voor de gesprekken. Dat is geen teken dat je niet gemotiveerd ben maar juist een teken dat je verantwoord met de gezondheid van jezelf en de mensen van het uitzendbureau omgaat. Je kunt ten alle tijden een afspraak inplannen op een ander moment. Ook dan is het belangrijk dat je jouw gezondheid eerst goed beoordeeld voordat je het gesprek aangaat. Technicum werkt tegen corona en hoopt ook in deze tijd wat voor jou te kunnen betekenen.

Meer weten over Technicum klik dan op de knop Vacatures Technicum.