Technicum zoekt vanaf begin augustus 2020 ervaren onderhoudsmonteurs

Het technische uitzendbureau Technicum zoekt na de bouwvak van 2020 voor verschillende bedrijven ervaren onderhoudsmonteurs. Het gaat hierbij om vacatures voor zowel mechanische als elektrotechnische werkzaamheden in het onderhoud van machines bij diverse bedrijven. Nu de economie weer aantrekt krijgen verschillende productiebedrijven het drukker. Dat betekent dat productieprocessen intensiever worden. De intensivering van productieprocessen zorgt er voor dat er meer van machines wordt gevraagd. Tijdig en grondig onderhoud is noodzakelijk om de continuïteit van productieprocessen te garanderen.

Onderhoudsmonteurs vervullen een belangrijke rol in het optimaliseren, reviseren en continueren van productieketens. Door tijdig machines te reviseren en groot onderhoud te plegen kunnen ze ook de komende tijd een belangrijke rol vervullen in het produceren van producten, grondstoffen en halffabricaten. Veel bedrijven in de productietechniek zetten daarom vacatures open voor onderhoudsmonteurs. Ervaring is echter wel belangrijk. Tijd om monteurs van nul tot honderd in te werken is er namelijk niet. Nu de productie weer op gang komt is het belangrijk dat iedereen volledig kan meedraaien. De eisen in de vacatures voor onderhoudsmonteurs zijn daarom behoorlijk stevig. Een afgeronde mbo-opleiding in de onderhoudstechniek, mechatronica en werktuigbouwkunde is vaak een minimale eis. Ook moet men vaak minimaal 5 jaar ervaring hebben om voor de vacatures in aanmerking te komen.

Technicum heeft verschillende vacatures voor onderhoudsmonteurs ontvangen van haar opdrachtgevers. Via de knop vacatures Technicum kun je het overzicht zien. Deze is ingedeeld in regio’s. Zo krijgt iedere werkzoekende de vacatures te zien bij hem of haar in de buurt. Er komen wekelijks nieuwe vacatures bij. Zo blijft het vacatureaanbod van Technicum altijd actueel.