Technicum zoekt technisch flexpersoneel vanaf september 2020

Het technische uitzendbureau Technicum zoekt technisch personeel vanaf september 2020. De arbeidsmarkt trekt namelijk weer aan en dat is goed nieuws voor mensen die op flexibele basis willen werken. In eerste instantie schakelen bedrijven namelijk flexwerkers in voordat ze tijdelijke contracten en zelfs vaste contracten aanbieden. Voor veel bedrijven is er namelijk een onzekere tijd aangebroken. Door de coronacrisis is de arbeidsmarkt veranderd en merken ook bedrijven dat economie en economische vooruitzichten onduidelijker zijn geworden.

Flexwerkers zijn de oplossing

Bedrijven kunnen nu te maken krijgen met een opleving in de productiviteit maar weten niet hoe lang deze opleving voortduurt. Deze onzekerheid zorgt er voor dat flexwerkers voor bedrijven een ideale oplossing zijn. Niet alleen reguliere productiebedrijven zetten meer flexwerkers in ook technische bedrijven kiezen er voor om flexwerkers in te schakelen. Ondernemers in de techniek schakelen bijvoorbeeld lassers, onderhoudsmonteurs, elektromonteurs en installatiemonteurs in via uitzendbureaus. Dat zorgt er voor dat uitzendbureaus meer vacatures open zetten. Ook Technicum heeft een toenemend aantal vacatures open staan op haar website. Via de knop Vacatures Technicum in de menubalk kun je hiervan een overzicht aantreffen.

Vacatureaanbod Technicum

Technicum heeft vestigingen door heel Nederland. Dat zorgt er voor dat ook het vacatureaanbod van deze technische uitzendorganisatie over heel Nederland verspreid is. Technicum heeft niet alleen vacatures voor ervaren vakkrachten maar ook voor aankomende vakkrachten. Voor de laatste groep werkzoekenden heeft Technicum zelfs specifieke inwerktrajecten en opleidingstrajecten in bijvoorbeeld een BBL-vorm.