Technicum zoekt lasser vanaf 19 augustus 2022

Het technische uitzendbureau Technicum is op zoek naar lassers vanaf de bouwvak 2022. Er staat een grote hoeveelheid functies open voor lassers. Een groot aantal van deze vacatures komt binnen via bedrijven bij Technicum. Daardoor heeft Technicum een goed beeld van de vacatures die in Nederland open staan op het gebied van lassen. Iemand die werk zoekt als lasser is daardoor bij Technicum altijd aan het goede adres. Technicum kan ervaren lassers aan een baan helpen maar ook beginnende lassers die nog weinig ervaring. Bovendien kan Technicum ook mensen zonder laservaring helpen doormiddel van werken en leren.

Deze werken-en-leren trajecten kunnen ook mensen die interesse hebben in lassen maar nog geen enkele ervaring op dit gebied helpen om een ervaren en goed opgeleide lasser te worden. Dit gebeurd doormiddel van BBL trajecten zoals BBL constructiebankwerker lasser. Deze lasopleiding wordt geboden door Regionale Opleidingscentrums in Nederland oftewel ROC’s. Technicum heeft door heel Nederland contact met ROC’s. Bovendien heeft Technicum ook afspraken met deze opleidingsinstituten. BBL’ers die via Technicum werken kunnen een professionele opleiding volgen en tegelijkertijd geld verdienen bij een erkend leerbedrijf. Technicum betaald de BBL opleiding waardoor de kosten en investeringen vanuit de BBL deelnemer heel gering zijn.

Heb je juist veel ervaring als lasser maar zoek je juist meer uitdaging? Wil je bijvoorbeeld ook graag aan de slag als samensteller, carrosseriebouwer, machinebouwer of monteur dan kan Technicum in overleg met bedrijven deze oplossingen bieden. Bij Technicum kun je altijd een ori├źnterend gesprek houden over jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Wil je meer weten? Klik dan op de knop vacatures Technicum. Dan kom je op de website van Technicum waarop je jouw cv kunt insturen zodat er een gesprek met je gepland kan worden.