Technicum zoekt instromers BBL installatietechniek en BBL elektrotechniek in september 2020

Technicum uitzendbureau is ook in 2020 actief in de installatiebranche. Er worden door Technicum zowel installatiemonteurs als elektromonteurs gezocht voor een BBL traject. In Friesland en Groningen is al geruime tijd een BBL-carrousel actief waarin meerdere BBL-ers instromen om zodoende in een carrouselvorm bij verschillende bedrijven ervaring op te doen tijdens een opleiding BBL-installatietechniek of BBL-elektrotechniek. Er zijn voor BBL-ers nog steeds vacatures en er wordt druk gezocht naar enthousiaste aankomende techneuten die in deze vakgebieden ervaring willen opdoen.

Ben jij een persoon die graag een ervaren installatiemonteur wilt worden dan is dit je kans. Ook voor aankomende elektromonteurs zijn er volop mogelijkheden om jezelf doormiddel van een BBL traject te ontwikkelen. Deze sectoren zijn belangrijk voor de energietransitie van Nederland. Veel woningen bevatten nog aardgasgestookte cv-installaties en het aantal woningen dat aangesloten kan worden op zonnepanelen kan ook wel verder omhoog om Nederland te laten voldoen aan de energiedoelstellingen. Kortom er is nog volop werk voor installatiemonteurs en elektromonteurs in Nederland.

Kom ook in aanmerking voor een BBL traject bij Technicum door te klikken op de knop BBL Technicum in de menubalk of stuur een bericht in via het contactformulier. Mocht je interesse hebben in vacatures waarin ervaren installatiemonteurs en elektromonteurs worden gevraagd klik dan op de knop vacatures Technicum.