Technicum zoekt aankomende vakmensen in de techniek vanaf maandag 28 februari 2022

Ondanks de politieke en militaire spanningen in de wereld blijft de techniek doordraaien. Zonder de techniek komt een maatschappij tot stilstand. Daarom is het belangrijk om ondanks alle berichten in het nieuws ook aandacht te blijven houden voor de ontwikkeling van vakmensen in Nederland. De techniek is ook van groot belang voor de verduurzaming van landen. Zonder technisch personeel kan deze verduurzaming niet succesvol plaatsvinden. Er is namelijk personeel nodig om de zonnepanelen, warmtepompen en duurzame installaties in woningen en bedrijfspanden te plaatsen en te onderhouden.

Kantoorpersoneel en uitvoerend personeel

Daarnaast zijn er ook engineers en tekenaars nodig die er voor zorgen dat technische concepten worden bedacht en uitgewerkt. Dat is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gerealiseerd. Er moet namelijk veel aandacht worden besteed aan de ontwikkeling van technisch personeel. Technicum levert hier een bijdrage aan door technisch personeel te ontwikkelen doormiddel van BBL trajecten en andere opleidingstrajecten. Dit doet Technicum met name in de werktuigbouwkunde, installatietechniek en elektrotechniek.

BBL vacatures

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe invalshoek van je loopbaan? Heb je altijd al interesse gehad in de Techniek? Dan is het wellicht interessant om te kijken wat je mogelijkheden zijn. Neem hiervoor contact op met Technicum door op de knop vacatures Technicum te klikken of op de knop BBL Technicum in de menubalk. Het jaar 2022 is het ideale jaar om de overstap te maken naar de techniek. Dat komt omdat dit jaar de meeste bedrijven open staan voor nieuwe instromers. Dat zorgt er voor dat er meer tijd en aandacht beschikbaar is om een nieuw vak te leren in de techniek.