Technicum zoekt aankomende vakmensen in de mechatronica vanaf november 2022

Technicum uitzendbureau is op zoek naar specialisten in de mechatronica. Hiervoor krijgt Technicum namelijk heel veel vacatures binnen van verschillende klanten. Als iemand een opleiding mechatronica heeft gevolgd dan zijn er veel verschillende beroepskeuzes mogelijk. Dat is logisch want de opleiding mechatronica is een brede opleiding met verschillende technische facetten. Hierbij kun je denken aan machinebouw, mechanische techniek, elektrotechniek, hydrauliek en pneumatiek.

Deelgebieden mechatronica

De verschillende deelgebieden in de mechatronica zijn zo breed dat het wenselijk kan zijn dat er iemand met je meekijkt en meedenkt over je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Technicum is bij uitstek geschikt om met mensen mee te denken over een technische functie. Dat komt omdat Technicum veel klanten kent en daardoor ook veel vacatures ontvangt. Ook wanneer je niet precies weet wat je wilt kun je bij Technicum vrijblijvend aankloppen voor meer informatie. Bovendien kan Technicum jou ook helpen met aanvullende opleidingen en trainingen. Het is mogelijk om via Technicum een leuke baan te vinden bij een opdrachtgever die bij jou past.

Technicum vacatures en BBL

Technicum bemiddelt op het gebied van technisch werk en dat scheelt jou sollicitatiegesprekken en het schrijven van sollicitatiebrieven. In plaats daarvan onderzoek je samen Technicum jouw wensen zodat je gericht een baan kunt aangaan bij jou in de buurt. Technicum kan je hierbij helpen. Wil je meer weten over de mogelijkheden om via Technicum aan de slag te gaan in de mechatronica? Klik dan op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Wil je liever een opleiding mechatronica volgen in BBL vorm klik dan op de knop Technicum BBL.