Technicum wervingscampagne voor onderhoudsmonteurs in 2019

Technicum uitzendbureau is in maart 2019 een wervingscampagne gestart voor onderhoudsmonteurs. Er is namelijk een groot tekort aan onderhoudsmonteurs op de arbeidsmarkt. Het VCU gecertificeerde uitzendbureau is op zoek naar ervaren onderhoudsmonteurs maar ook naar mensen die dit boeiende vak willen leren. Vanuit haar opdrachtgevers heeft Technicum een grote hoeveelheid interessante vacatures ontvangen voor de technische dienst in diverse sectoren. Hieronder kun je meer lezen over de functie onderhoudsmonteur en kun je ook te weten komen hoe je op deze functie kunt solliciteren.

Onderhoudsmonteurs zijn belangrijk
Een monteur technische dienst heeft een uitdagende functie. Hij of zij heeft de verantwoordelijkheid om het machinepark van een bedrijf te onderhouden, reviseren en storingen op te lossen. Dat maakt het werk dynamisch en uitermate belangrijk. Als de machines van productiebedrijven stil staan kost dat geld en tijd. Een technische dienst monteur, oftewel een monteur TD, wordt dan ook gezien als een probleemoplosser. Hij of zij moet creatief zijn en oplossingen bedenken voor technische problemen.

Salaris en toeslagen voor onderhoudsmonteurs
Omdat een monteur TD belangrijk werk doet is er vaak ook een goed salaris aan deze functie verbonden. Dit salaris start over het algemeen bij € 2300,- per maand en kan oplopen tot ruim € 3000,- per maand voor ervaren monteurs. Vaak komen er over dit salaris ook nog allemaal toeslagen zoals ploegentoeslag en toeslagen voor consignatiediensten. Deze toeslagen zorgen er voor dat een monteur technische dienst maandelijks een behoorlijke inkomstenbron heeft.

Solliciteren naar de functie onderhoudsmonteur
Mocht je interesse hebben in een functie als monteur TD klik dan op de knop ‘vacatures Technicum’ in de menubalk. Op de website van Technicum kun je jouw cv indienen en zal je sollicitatie in behandeling worden genomen. Mocht je overigens graag monteur TD willen worden maar heb je nog te weinig ervaring dan kun je ook een BBL opleiding mechatronica volgen via Technicum. Klik dan op de knop ‘BBL Technicum’. Alvast veel succes en wie weet ben jij binnenkort als onderhoudsmonteur aan de slag bij één van de toonaangevende bedrijven waar Technicum contact mee heeft.