Technicum uitzendbureau zoekt intercedenten vanaf 1 augustus door heel Nederland

Het technische uitzendbureau Technicum heeft door heel Nederland extra intern personeel nodig vanwege een grote drukte op de technische arbeidsmarkt. Ben je geïnteresseerd in een functie met afwisseling, techniek en heb je een commerciële houding die gericht is op succes in teamverband? Werk je graag samen aan doelen in plaats van alleen? Dan is Technicum het bedrijf voor jou.

Technische arbeidsmarkt

Technicum is een uitzendorganisatie die nauw verbonden is met de technische arbeidsmarkt. Dat betekent dat ontwikkelingen op de technische arbeidsmarkt ook invloed hebben op de organisatie van dit technische uitzendbureau. Door de voortdurende vraag naar technisch personeel heeft Technicum het steeds drukker gekregen de afgelopen tijd. Zelfs tijdens de coronacrisis is er veel vraag naar technisch personeel. Uitzendorganisatie Technicum doet haar uiterste best om de juiste vakmensen te vinden op de arbeidsmarkt en te werven en te selecteren voor haar opdrachtgevers. Gelukkig heeft Technicum veel ervaring op dit gebied en zijn er vestigingen van deze uitzendorganisatie aanwezig door heel Nederland zodat bijna elke lokale markt kan worden voorzien van specialisten.

Meer dan werven en selecteren

Toch is het werven en selecteren van ervaren krachten niet voldoende. Dat komt omdat er te weinig ervaren krachten beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. Er is een tekort en dat moet worden opgelost. Gelukkig heeft Technicum ook oplossingen op dit gebied. Ervaren intercedenten weten alles van opleiden en ontwikkelen van aankomend technisch personeel. Dat gebeurd doormiddel van maatwerk. Denk hierbij aan BBL opleidingen op mbo niveau maar ook aan korte opleidingen, curssussen en trainingen waardoor minder ervaren technische krachten toch op het gewenste niveau gebracht kunnen worden. Dat vereist kennis, inzicht en een mensgerichte houding. Aspecten waar Technicum om bekend staat.

Interesse? Solliciteer direct bij Technicum

Wil je ook aan de slag als intercedent bij Technicum? Stuur dan een reactie via het contactformulier of druk op de knop vacatures in de menubalk en zoek een passende functie bij jou in de buurt.