Technicum uitzendbureau ziet technische arbeidsmarkt verder aantrekken in juli 2020

Het technische uitzendbureau Technicum ziet dat de technische arbeidsmarkt verder aan het herstellen in juli 2020. Dit blijkt onder andere uit de toename in het aantal vacatures in de techniek. Het lijkt er sterk op dat bedrijven tijdens de coronacrisis hebben gewacht met het aannemen van personeel. Nu de coronacrisis echter langzaam maar zeker wordt overwonnen worden er ook meer vacatures uitgezet voor technisch personeel. Omdat het herstel van bedrijven vaak nog pril en onzeker is worden vooral tijdelijke krachten gevraagd.

Technicum krijgt veel vacatures binnen vanuit de techniek. Dat is niet verwonderlijk want het uitzendbureau bestaat al tientallen jaren en heeft een groot netwerk. Daarnaast heeft Technicum een zogenoemde landelijke dekking. Dat betekent dat Technicum vestigingen heeft over heel Nederland. Dat zorgt er voor dat het technische uitzendbureau altijd in de buurt is van bedrijven en werkzoekenden. Een ideaal uitgangspunt als je de arbeidsmarkt effectief wil gaan helpen met oplossingen met betrekking tot vraag en aanbod.

Technicum is ook actief op internet en publiceert dagelijks nieuwe vacatures. Ben je benieuwd naar het aanbod van Technicum? Klik op de knop vacatures Technicum in de menubalk en kom meer te weten over het aanbod aan vacatures van deze uitzendorganisatie.