Technicum uitzendbureau ondersteunt installatiebranche op actiedag 25 februari 2021

Het VCU gecertificeerde technische uitzendbureau Technicum heeft op donderdag 25 februari 2021 een speciale dag georganiseerd. Tijdens deze dag werden landelijk honderden bedrijven in de installatietechniek en elektrotechniek door Technicum benaderd. De installatiesector staat namelijk voor een grote uitdaging. Er wordt een tekort aan duizenden ervaren monteurs verwacht de komende jaren. Het oplossen van dit grote personeelstekort vereist een goede samenwerking tussen bedrijven en arbeidsmarkt. Technicum staat hier als professionele technische uitzendorganisatie middenin.  

Verduurzaming en energietransitie laten slagen

Geen wonder dat Technicum landelijk honderden elektromonteurs, installatiemonteurs, servicemonteurs en onderhoudsmonteurs aan het werk heeft in verschillende sectoren. Technicum is gewend om met klanten mee te denken over personeelsvraagstukken. Hoe kunnen we gezamenlijk de verduurzaming en energietransitie in Nederland laten slagen? Dat is een uitdaging waarvoor Technicum een aantal belangrijke gereedschappen heeft. Allereerst heeft Technicum deskundige collega’s in dienst die de markt goed kennen en weten over welke vaardigheden installatiemonteurs en elektromonteurs moeten beschikken om hun werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Technicum biedt adviezen aan klanten en ondersteund hun bij hun vraagstukken met betrekking tot personeelsvoorziening en vacatures. Daarvoor houdt Technicum goed contact met de branche en de bedrijven en opleidingsinstituten die daarin actief zijn.

Kwaliteit en veiligheid centraal

Technicum traint en ontwikkelt de vaardigheden van technisch personeel doormiddel van opleidingen trainingen waaronder BBL trajecten. Als VCU gecertificeerde organisatie staat ook veiligheid en milieu centraal in de werkwijze. Dat betekent dat er professioneel gereedschap beschikbaar wordt gesteld en persoonlijke beschermingsmiddelen van hoogwaardige kwaliteit. Zo kan het personeel op een veilige wijze aan de slag met projecten in de installatietechniek en elektrotechniek. Technicum heeft haar personeel voorzien van goed materiaal en gedegen kennis. Dat komt ook naar voren in de personeelsinstructieformulieren die deze organisatie verstrekt aan haar werknemers.

Contact opnemen met Technicum

Bent u ook benieuwd naar wat Technicum voor uw organisatie kan betekenen neem dan contact op doormiddel van het contactformulier of klik op de Technicum knoppen in de menubalk aan de zijkant en bovenkant van de website om meer te weten te komen over de vacatures en BBL trajecten die Technicum beschikbaar heeft.