Technicum uitzendbureau is klaar voor anderhalvemetersamenleving in mei 2020

Technicum uitzendbureau is actief in de technische arbeidsmarkt. Op deze arbeidsmarkt staan de mens en de techniek centraal. Deze twee factoren zijn nauw aan elkaar verbonden. Natuurlijk is het zoeken naar werk voor sollicitanten echt mensenwerk. Technicum weet dat persoonlijk contact hierin een belangrijk rol neemt. Om die reden heeft Technicum er afgelopen weken voor gezorgd dat alle werkplekken op haar vestigingen zo veilig mogelijk zijn gemaakt.

Veilige arbeidsbemiddeling

Het werken op de vestigingen is voor interne medewerkers veilig maar ook uitzendkrachten en sollicitanten kunnen veilig worden ontvangen. Er is weer ruimte voor een persoonlijk gesprek hoewel er wel een doorzichtige laag plexiglas tussen in de intercedent en de flexkracht en sollicitant is geplaatst. Daarnaast zijn er hygiëne maatregelen getroffen waardoor iedereen de Technicumvestigingen door heel Nederland veilig en gezond kan bezoeken.

Technicum werkt tegen corona

De coronacrisis lijkt in Nederland maar ook in het overgrote deel van de wereld over haar hoogtepunt heen. Dat zorgt er voor dat er weer dingen in beweging komen. Dat merkt Technicum ook in de techniek. Verschillende bedrijven staan (weer) open voor sollicitatiegesprekken en zetten vacatures uit. Hoewel het aannemen van personeel soms nog wat voor aarzeling zorgt, vanwege de onzekerheden in de toekomst, komt er wel een positieve beweging op gang. Technicum zit hier midden in. Ben je op zoek naar Technisch werk neem dan contact met ons op door op de knop Vacatures Technicum te klikken. Technicum werkt tegen corona.