Technicum uitzendbureau heeft landelijke wervingscampagne voor technisch personeel eind 2021

Het technische uitzendbureau Technicum heeft donderdag 25 november 2021 het startsein gegeven voor een grootschalige wervingscampagne. Deze campagne is gericht op het werven van technisch personeel voor alle voorkomende technische functies op de arbeidsmarkt. Het maakt niet uit of je een achtergrond hebt in de elektrotechniek, installatietechniek, metaaltechniek of de bouw. Technicum is op zou naar iedereen die in de techniek heeft gewerkt of in de techniek wil werken.

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de techniek? Neem dan contact op met Technicum via de knop vacatures in de menubalk. Ook voor mensen die nog een technisch vak willen leren heeft Technicum oplossingen. Doormiddel van werken en leren via een BBL traject kun je een baan krijgen in de techniek en tegelijkertijd een opleiding volgen op een erkend opleidingsinstituut. Zo krijg je salaris terwijl je leert. Klik op de knop BBL in de menubalk om meer te weten te komen over jouw mogelijkheden.

Heb je andere vragen over je loopbaanmogelijkheden in de techniek? Ook daarmee kan Technicum meedenken in oplossingen. De ervaren consultants van Technicum hebben een brede kennis van de arbeidsmarkt en de vacatures die open staan. Ze weten ook aan welke opleidingen in de techniek het meeste behoefte is. Daarom is het verstandig om contact op te nemen met Technicum. Het grote voordeel is dat Technicum digitaal goed te bereiken is en landelijk meerdere vestigingen heeft. Zo is er bijna altijd een Technicumvestiging bij jou in de buurt.