Technicum uitzendbureau bemiddelt technisch personeel in mei 2020

Het uitzendbureau Technicum is actief in de arbeidsbemiddeling en onderhoudt nauw contact met bedrijven en werkzoekenden in de techniek. Het uitzendbureau doet meer dan uitzenden alleen. Ook opleiden, werving en selectie en zelfs loopbaanbegeleiding hoort bij de dienstverlening van Technicum. De arbeidsmarkt is in mei 2020 complexer dan ooit. Ook in de techniek is de arbeidsmarkt tijdens de coronacrisis heel anders dan voorheen.

Dat vereist flexibiliteit en een grote mate van kennis en een goed netwerk. Juist dat zijn de zaken waar Technicum uitzendbureau over beschikt. Dat maakt dat deze uitzendorganisatie ook in de hectische coronatijd effectief in de markt kan opereren. Technicum onderhoud dagelijks contact met haar klanten en uitzendkrachten. Zo weet deze technische uitzendorganisatie wat de kansen, mogelijkheden en bedreigingen zijn in de arbeidsmarkt.

Bovendien is Technicum een leuke organisatie om voor te werken. Technicum heeft alle expertise in huis om iemand van een geschikte baan te voorzien of BBL traject. Ben je benieuwd wat Technicum jou kan bieden? Klik op de knoppen Vacatures Technicum of BBL Technicum om er achter te komen.