Technicum is op zoek naar installatiemonteurs vanaf 25 april 2022

Installatie is een technische sector waarin Technicum actief is. Technicum heeft in Nederland honderden installatiemonteurs in dienst die bij verschillende bedrijven werken aan uitdagende projecten. De opdrachtgevers van Technicum hebben echter nog meer vacatures uitgezet voor installatiepersoneel. Dat betekent dat er nog meer werk is voor installatiemonteurs in Nederland. Technicum deelt de vacatures voor installatiemonteurs in haar netwerk en hoopt dat er meer installatiemonteurs zullen reageren. De vraag naar installatiemonteurs is echter groot in Nederland waardoor de instroom aan nieuwe installatiemonteurs voor projecten heel beperkt is in Nederland.

Aanbod van Technicum aan installatiemonteurs

Technicum heeft veel te bieden aan installatiemonteurs. Niet alleen een uitgebreid aanbod aan vacatures maar ook een speciale ondersteuning op het gebied van training en opleiding. Zo krijgen de installatiemonteurs van Technicum niet alleen de mogelijkheid om VCA te volgen maar ook verschillende NEN opleidingen en opleidingen om door te stromen naar het middenkader richting tekenen of werkvoorbereiding. Bovendien worden de monteurs van Technicum uiteraard goed uitgerust met persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding. Ook handgereedschap en bepaalde elektrische gereedschappen worden kosteloos ter beschikking gesteld. Installatiemonteurs gaan bij Technicum een mooie loopbaan en toekomst tegemoet.

BBL en vacatures

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden om bij Technicum als installatiemonteur aan de slag te gaan? Dan kun je klikken op de knop vacatures Technicum. Als je juist interesse hebt in een BBL traject installatietechniek dan kun je via de knop BBL Technicum meer te weten komen over werken en leren in deze technische sector via Technicum.