Technicum is het technische uitzendbureau van Nederland in 2021 en daarna

Het technische uitzendbureau Technicum heeft de afgelopen tijd honderden technische vacatures ingevuld op de Nederlandse arbeidsmarkt. Waar andere uitzendbureau de grootste moeite hebben om ervaren technische personeelsleden te vinden weet Technicum met oplossingen te komen. In tegenstelling tot veel uitzendbureaus die zich gericht hebben op onpersoonlijke digitalisering is Technicum een uitzendorganisatie die juist grote waarde hecht aan persoonlijk contact. Dit persoonlijke contact heeft Technicum met haar klanten en met werkzoekenden. Technicum weet daardoor precies wat de wensen zijn van opdrachtgevers en (aankomende) technische specialisten. Op dit gebied schiet digitale bemiddeling via uitzendplatforms vaak te kort.

Persoonlijk gesprek en maatwerk bemiddeling

Een persoonlijk gesprek maakt vaak veel meer duidelijk dan mailverkeer of korte telefoongesprekken. Op een cv of profiel staat vaak veel interessante informatie die voor de bemiddeling van personeel van groot belang is maar het verhaal er achter is vaak net zo belangrijk of veel belangrijker. Waarom heeft iemand bijvoorbeeld gekozen voor bepaalde beroepen of opleidingen? Wat zijn de wensen van werkzoekenden en wat is hun toekomstbeeld? Dit verschilt per persoon. Sommige mensen zoeken alleen tijdelijk werk weer anderen zoeken werk voor langere tijd en zien een technisch uitzendbureau vooral als belangrijke opstap naar een baan met een vast contract. Op al deze vragen en wensen kan Technicum oplossingen bieden. Ervaring is er genoeg want de consultants van Technicum hebben vaak jarenlange ervaring in de bemiddeling van personeel in de techniek. Dat zorgt er voor dat er maatwerkoplossingen geboden kunnen worden. Voor bijna elke technische loopbaanvraag heeft Technicum een antwoord of weet een consultant van Technicum waar het antwoord gevonden kan worden.

Technicum is actief in verschillende sectoren

Technicum heeft een aantal technische sectoren waarin deze uitzendorganisatie extra veel ervaring heeft. De belangrijkste sectoren zijn, metaaltechniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek, telecom en de procestechniek. Daarnaast heeft Technicum ook kennis van civiele techniek, bouw en alle overige sectoren die met de techniek in verbinding staan. Geen wonder dat Technicum landelijk actief is in het vinden van werk en het bieden van andere loopbaanoplossingen zoals opleidingen. Inderdaad Technicum heeft namelijk ook mogelijkheden om opleidingen en BBL trajecten aan te bieden aan personeel.

Wat kan Technicum jou bieden?

Wil je meer weten over wat Technicum jou kan bieden? Klik dan op de knoppen Technicum BBL of Technicum Vacatures in de menubalk. Dan krijg je de informatie over Technicum die je zoekt. Of je nu werk zoekt, een opleiding of behoefte hebt aan het verkennen van je mogelijkheden in de techniek, Technicum staat altijd voor je klaar.