Technicum investeert extra in scholing van haar werknemers vanaf januari 2020

Uitzendorganisatie Technicum weet dat opleidingen van groot belang zijn in de techniek. Doormiddel van opleidingen kunnen werknemers effectiever hun werkzaamheden uitvoeren en werken aan hun loopbaanontwikkeling. De techniek vraagt om specialisten en Technicum ondersteunt personeel en werkzoekenden om een specialist te worden. Het opleiden van personeel is een kwestie van goed samenwerken. Technicum werkt samen met verschillende instanties op het gebied van opleidingen en adviezen over persoonlijke ontwikkeling.

Extra opleidingsbudget
Vanaf 27 januari komt er bij Technicum extra opleidingsbudget beschikbaar. Dit opleidingsbudget is persoonsgebonden en is bedoelt om werknemers te stimuleren zichzelf te blijven ontwikkelen. Werknemers die in aanmerking willen komen voor dit extra opleidingsbudget moeten aan twee eisen voldoen. Ze moeten werkzaam zijn als uitzendkracht of gedetacheerde in fase A of fase B bij Technicum uitzendbureau. Daarnaast mogen de flexwerkers niet hoger opgeleid zijn dan MBO 4. Dan heeft een opleiding namelijk het meeste toegevoegde waarde in het ontwikkelingsproces van de flexwerker.

Werken bij Technicum
Heb je interesse in Technicum en de opleidingsmogelijkheden die deze organisatie aan haar werknemers biedt? Neem dan contact met ons op via de knop Technicum BBL of Vacatures Technicum in de menubalk.