Technicum helpt technisch personeel aan een baan in de bouwvak van 2020

In een bouwvakperiode hebben veel bedrijven het rustiger, daardoor kunnen mensen zich afvragen of solliciteren in de bouwvak wel zin heeft? Ja dus, solliciteren in de bouwvak is verstandig. Veel bedrijven zijn namelijk tijdens de bouwvak gewoon open. Dat zorgt er voor dat er ook naar cv’s gekeken wordt en alvast afspraken gemaakt kunnen worden voor sollicitatiegesprekken. Bij Technicum is het zelfs zo dat er daadwerkelijk mensen aan een baan geholpen worden in de bouwvakperiode. Er zijn klanten die bij Technicum vacatures hebben uitgezet voor tijdelijk technisch personeel.

Dit personeel kan tijdens de bouwvakperiode dus gewoon aan de slag. De vacatures die bij Technicum worden uitgezet zijn uiteenlopend. Je kunt denken aan vacatures voor elektromonteurs, installatiemonteurs maar ook voor montagepersoneel en sleutelaars. Verschillende bedrijven hebben in de bouwvak te maken met een minder hoge bezetting vanwege vakantie van werknemers. Dat neemt echter niet weg dat veel bedrijven nog wel te maken hebben met een toenemende drukte op de werkvloer.

Verschillende projecten die vanwege de coronacrisis niet konden worden uitgevoerd beginnen nu juist te lopen. Daarom is er dikwijls extra personeel nodig. Omdat Technicum uitzendbureau landelijk actief is krijgt deze VCU gecertificeerde uitzendorganisatie veel vacatures binnen. Ben je benieuwd naar het vacatureaanbod van Technicum? Klik op de knop vacatures Technicum om meer te weten te komen over beschikbaar werk bij jou in de buurt.