Technicum groeit met twee vestigingen in Friesland in 2016

Technicum uitzendbureau is actief in het bemiddelen van technisch personeel in vrijwel alle sectoren van de techniek. Technicum heeft een landelijke dekking. Dit houdt in dat het uitzendbureau in alle provincies vertegenwoordigd is. In de twee noordelijkste provincies Groningen en Friesland had Technicum in 2015 twee vestigingen. Dit aantal wordt in januari 2016 verdubbeld naar vier.

Nieuwe vestigingen in Friesland
Technicum heeft al jaren een vestiging in Leeuwarden en Groningen. Het technisch uitzendbureau zal in 2016 ook vanuit Sneek en Drachten technisch personeel gaan bemiddelen. Hierdoor heeft Technicum een betere spreiding binnen Friesland en kan ze binnen de provincie ook de lokale markt effectiever bewerken. De vestigingen van Technicum zullen in alle segmenten binnen de techniek personeel bemiddelen.

Technisch uitzendbureau Technicum
Technicum verwacht door de nieuwe vestigingen haar positie als technisch uitzendbureau in de provincie Friesland te verstevigen. Door de vergrijzing en een tekort aan jonge technisch opgeleide personeelsleden zullen er in de toekomst naar verwachting meer vacatures ontstaan in de techniek. Hierdoor zal de vraag naar technische krachten alleen maar toenemen. Door twee nieuwe vestigingen kan Technicum zich inzetten om oplossingen te bieden voor het personeelsvraagstuk van haar klanten.