Technicum gaat meer personeel werven via internet in 2019

Technicum gaat vanaf eind deze maand een online programma invoeren waarmee het uitzendbureau meer kandidaten hoopt te bereiken voor technische vacatures. Er worden acties uitgezet waarmee de naamsbekendheid een boost gaat krijgen en ook worden er acties uitgezet om meer instroom voor de Technicumopleidingstrajecten te genereren én om de technische sector in een positief daglicht te zetten.

Verborgen talent
Dit doet Technicum door middel van advertenties (video en foto) op Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube en tal van websites over techniek (via Google Display). Technicum gaat op zoek naar het ‘verborgen talent’. De hobbyisten, sleutelaars, tweakers en de durvers. De mensen die iets open breken en durven uit te proberen. Handige jongens, meisjes, mannen en vrouwen die de twee rechterhanden hebben, maar nooit voor de techniek hebben gekozen. Wel de ambitie hebben maar nooit gestart zijn. Of zelfs al in de techniek zitten maar nooit een opleiding hebben afgemaakt.

#Twijfel niet langer
En tegen die mensen wil Technicum zeggen: #twijfelnietlanger. Het geschatte bereik: tussen de 1,5 en 2 miljoen advertentieweergaven in de doelgroep 18-35 jaar met vmbo of mbo werk- en denkiveau. Dit gaat Technicum realiseren met verschillende video’s over mensen die de techniek in willen. En dat doet Technicum op een nieuwe manier: haarscherpe beelden, hippe muziek en snelle montage. Kortom: helemaal van deze tijd om de doelgroep van nu te bereiken.
Wil je ook voor technicum werken klik dan op de knop ‘Vacatures Technicum’ in de menubalk.