Technicum gaat donderdag 25 maart 2021 voor honderden werkzoekende technici aan de slag

Morgen heeft Technicum een speciale dag waarin dit technische uitzendbureau alles in het werk zet om technisch personeel te helpen aan een nieuwe baan. Er zijn veel onvervulde vacatures op de technische arbeidsmarkt. Daarnaast zijn er ook veel mensen die op zoek zijn naar een uitdagende technische functie. Vraag en aanbod bij elkaar brengen in de techniek. Daar is Technicum goed in.

Groot bereik

Natuurlijk behoort het bemiddelen van technisch personeel bij de dagelijkse taken van een technische uitzendorganisatie. Technicum heeft de afgelopen jaren duizenden technische werkzoekenden aan een baan geholpen. Deze werkzaamheden op het gebied van arbeidsbemiddeling gaan natuurlijk gewoon door maar Technicum doet meer! Door een speciale dag voor het aanbieden van technisch personeel hoopt Technicum nog meer bedrijven te bereiken en nog meer personeel een uitdagende baan te bieden in de techniek.

Duizend sollicitaties

Deze speciale dag is morgen, op donderdag 25 maart 2021. De verwachting is dat deze dag een groot succes gaat worden. Technicum gaat maar liefst voor 1.000 aanbiedingen aan klanten. Deze aanbiedingen kunnen worden beschouwd als duizend sollicitaties. Dat betekent dat kandidaten bij verschillende bedrijven worden aangeboden. Daardoor is de kans op werk en op meerdere sollicitatiegesprekken het grootste. Alle kandidaten die de afgelopen tijd bij Technicum zijn ingeschreven kunnen als ze dat willen worden voorgesteld op deze landelijke dag voor de arbeidsbemiddeling van technisch personeel.

Vacatures of een BBL traject

Mocht je zelf op zoek zijn naar werk in de techniek en zou je graag Technicum willen inschakelen voor jouw zoektocht naar werk, neem dan contact op. Dat kan via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Ben je benieuwd naar een technische loopbaan maar heb je nog geen opleiding in de techniek? Dan kan Technicum ook wat voor jou betekenen. Klik op de knop BBL Technicum om meer te weten te komen over werken en leren bij Technicum.