Starten met een BBL opleiding elektrotechniek na bouwvak 2019?

Wil je aan de slag in de elektrotechniek maar heb je nog geen werkervaring of geen opleiding in deze richting gevolgd? Dan is de BBL opleiding elektrotechniek de ideale oplossing. Via de knop “BBL Technicum” kun je jezelf vrijblijvend aanmelden voor deze BBL opleiding ook kun je via deze knop vragen indienen over de opleiding doormiddel van een contactformulier.

BBL elektrotechniek, juist nu!
Elektromonteurs zijn belangrijk voor de energietransitie. De vakspecialisten zijn namelijk noodzakelijk voor het plaatsen van zonnepanelen maar ook voor duurzame verlichting, LED en DALI-systemen in woningen. Denk ook aan oplossingen met betrekking tot domotica, huisautomatisering en internet of things. Het beroep van een elektromonteur is de afgelopen jaren aanzienlijk uitdagender geworden. Dat komt omdat apparatuur niet alleen doormiddel van schakelaars wordt ingeschakeld maar ook doormiddel van afstandsbedieningen, smartphones en interfaces die op verschillende plekken van een woning of gebouw kunnen worden bediend of ingeschakeld. Het werk van een elektromonteur veranderd regelmatig. Daarom is kennis en opleiding noodzakelijk om vakspecialist te worden en te blijven.

Aanmelden voor BBL elektrotechniek
Een elektromonteur krijgt tijdens zijn of haar loopbaan voortdurend te maken met nieuwe ontwikkelingen. Dat houdt het vak boeiend. Omdat de verantwoordelijkheden voor elektromonteurs zo uitgebreid zijn worden er op de arbeidsmarkt steeds meer elektromonteurs gevraagd. Ook na 2019 zijn elektromonteurs hard nodig in de bouw en energietransitie, twijfel daarom niet langer en meld je aan via de knop “BBL Technicum” en ga een boeiende toekomst tegemoet.