Kom op intake voor vacatures Technicum in de bouwvak van 2023!

In de bouwvak hebben veel mensen in de techniek vrij of zijn ze op vakantie. Een mooie periode om even goed na te denken over je toekomst. Heb je na je vakantie zin om weer aan het werk te gaan? Of ben je juist de eentonigheid zat. Heb je de afgelopen tijd veel werkdruk gevoeld en denk je dat het de komende tijd niet voorbij gaat? Heb je een werkgever die veeleisend is en nauwelijks oog heeft voor het personeel? Dan wordt het misschien tijd om te kijken wat je waard bent op de arbeidsmarkt. Je kunt je waarde te weten komen door vacatures te bekijken op internet. Daar staan vaak ook arbeidsvoorwaarden bij genoemd. Daarnaast zijn er ook verschillende websites waar je informatie kunt vinden over wat iemand in jouw beroepsgroep en functie kan verdienen. Heel interessant maar best wel onpersoonlijk. Wat is er nu mooier dan een individueel gesprek met een specialist op het gebied van de technische arbeidsmarkt? Iemand die echt weet hoe het zit?

Vacatures in de bouwvak via Technicum

Neem daarom tijdens de bouwvak eens contact op met een Technicum vestiging bij jou in de buurt. Een consultant bij Technicum kan jou helpen om precies na te gaan welke vacatures in de regio voor jou geschikt zijn. Daarnaast kan een consultant van Technicum met jou bespreken welke salarissen geboden worden aan mensen in jouw functiegroep. Dat is een hele mooie kans om te weten te komen wat je waard bent op de arbeidsmarkt. Bovendien kan Technicum jou helpen om meer opleidingen en trainingen te volgen zodat je waarde op de arbeidsmarkt nog groter wordt. Heb je nog nauwelijks technische kennis en ervaring? Dan kan je doormiddel van een Technicum ONE opleidingsprogramma meer kennis krijgen van specifieke technische functies. Hierbij kun je denken aan Technicum ONE installatietechniek, elektrotechniek, mechatronica of monteur zonnepanelen.

Contact opnemen met Technicum

Via internet kun je een Technicum vestiging bij jou in de buurt zoeken maar je kunt natuurlijk ook gewoon op een link klikken. Als je op de knop vacatures Technicum op deze website klikt dan kom je meteen in contact met Technicum.