Inschrijven op de vestigingen van Technicum uitzendbureau is mogelijk in juni 2020

Ben je op zoek naar technisch werk maar vind je het onpraktisch, onpersoonlijk of vervelend om dat via internet te doen? Ben je op zoek naar een persoonlijk advies of ondersteuning in je zoektocht naar werk dan is een intakegesprek met een consultant van Technicum een belangrijke eerste stap. Dit is gelukkig mogelijk en het mooie is dat Technicum vestigingen heeft verspreid over heel Nederland. Daardoor is er bijna altijd wel een Technicum-vestiging bij jou in de buurt waar je terecht kan voor vragen of een persoonlijk gesprek.

Natuurlijk heeft Technicum ook te maken met de coronarichtlijnen maar die staan een goed contact niet in de weg. De vestigingen van Technicum zijn coronaproof gemaakt. Er zijn looproutes aangegeven en er zijn plexiglasschermen geplaatst zodat men op een verantwoorde manier met elkaar kan spreken. Uiteraard is Technicum benieuwd naar jouw cv, motivatie en wensen maar je wil natuurlijk ook graag weten wat Technicum aan jou te bieden heeft. Technicum heeft een duidelijk vacatureaanbod die je van te voren kunt doornemen.

Dan weet je precies wat Technicum te bieden heeft. Wil je voor jouw intakegesprek het vacatureaanbod raadplegen klik dan even op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Wil je een persoonlijk gesprek met iemand van Technicum dan is het belangrijk dat je hiervoor een telefonische afspraak maakt. Dan weet je zeker dat er niet te veel mensen op de vestiging aanwezig zijn en dat er voldoende tijd voor jou wordt genomen om jouw wensen in kaart te brengen. Dan is de kans groter dat er passend werk voor jou wordt gevonden.