Geef je op voor BBL in 2018

Wanneer je in de techniek aan de slag wilt is het belangrijk dat je over de juiste diploma’s en certificaten beschikt. Een belangrijk certificaat is bijvoorbeeld het VCA certificaat. Dit is echter een vrij algemeen veiligheidscertificaat. Naast VCA zijn er nog tal van certificaten en piloma’s die behaald kunnen worden. Als je nog helemaal niet over een opleidingsachtergrond beschikt in de techniek en je wil toch graag aan de slag in deze sector dan is een BBL traject waarschijnlijk een interessante oplossing voor jou.

BBL opleiding kiezen
BBL is de Beroepsbegeleidende leerweg en is een praktijkgerichte opleidingsvorm in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Er zijn verschillende ROC’s en AOC’s waar technische BBL-opleidingen worden gegeven. Het is soms moeilijk om de juiste opleiding te kiezen omdat veel opleidingen op elkaar lijken maar in feite toch van elkaar verschillen in de lesstof en het niveau. Dat betekent ook dat de waarde van (BBL) opleidingen verschilt op de arbeidsmarkt. Een goed advies is daarbij van belang. Dit advies kan Technischwerken.nl bieden. Samen met Technicum uitzendbureau werft Technischwerken.nl voor verschillende opdrachtgevers BBL’ers. Deze opdrachtgevers zijn uiteraard allemaal erkende leerbedrijven. Samen met een opleidingsadviseur van Technicum kun je worden ondersteund in het kiezen van de juiste BBL-opleiding. Bovendien ondersteund en begeleid Technicum jou ook tijdens je daadwerkelijke BBL-opleiding zodat je slagingskans wordt vergroot.

Aanmelden voor BBL?
Hoe kun je jezelf aanmelden voor BBL? Dat is gelukkig niet moeilijk. Via de contactpagina van Technischwerken.nl kun je vragen stellen over BBL-opleidingen. Ook kun je via de knop ‘BBL’ op de homepage direct een aanvraag doen voor een BBL-traject. Deze aanvraag wordt gedeeld met Technicum zodat je binnen korte tijd een bericht krijgt van een opleidingsadviseur of consultant bij jou in de buurt. Hij of zij kan je dan verder helpen om de juiste BBL-opleiding te kiezen.