FridayEuroTech Lithuania is overgenomen door DeGraaf Groep in 2017

Uitzendbureau EuroTech Lithuania is aan het begin van 2017 overgenomen door uitzendbureau DeGraaf Groep. Per 27.02.2017 trekt DeGraaf Groep ook het overgebleven gezonde onderdeel van FridayEuroTech in Litouwen naar zich toe. Afgelopen week startte DeGraaf Groep al het Nederlandse onderdeel van FridayEurotech door. De overname van FridayEuroTech Lithuania is een grote toevoeging aan de bestaande diensten van DeGraaf Groep. Met deze strategische overname bouwt DeGraaf haar positie in de technische sector nog verder uit. De overname past volgens de uitzendorganisatie goed binnen de internationale groeistrategie en visie van DeGraaf Groep.

Het Litouwse onderdeel is eveneens al jaren actief als internationaal opererende technische dienstverlener in de petrochemische, proces- en energie-industrie. Voor de klanten en het personeel van FridayEuroTech Lithuania heeft de overname geen consequenties. Alle diensten en ondersteuning blijven gehandhaafd.

Algemeen directeur Otto Cornelissen van DeGraaf: “Onze kracht ligt in het bemiddelen van schaars vaktechnisch personeel in binnen- en buitenland, en het begeleiden van onze werknemers voor de technische functies. Deze technische poot zorgt ervoor dat onder het werkgeverschap van de DeGraaf Groep dagelijks meer dan 1000 gezinnen hun brood verdienen. Hier zijn wij heel erg trots op.’’

Wat is DeGraaf uitzendbureau?
DeGraaf is een technisch uitzendbureau. Deze intermediair bemiddelt al sinds 1989 uitvoerend personeel in verschillende sectoren zoals de elektrotechniek, de werktuigbouwkunde en de installatietechniek (E&W). Ook in de bouwsector en de civiele techniek is het uitzendbureau actief evenals de industrie, incuslief de petrochemische industrie. Het uitzendbureau DeGraaf heeft vestigingen door heel Nederland en heeft daardoor naar eigen zeggen een landelijke dekking.