Drukte bij technische uitzendbureaus vlak voor bouwvak 2016

Vlak voor de bouwvak van 2016 hebben verschillende bedrijven in de techniek het nog behoorlijk druk. Projecten en opdrachten moeten worden afgerond en dat zorgt voor stress. Bedrijven hebben dikwijls onvoldoende capaciteit in hun eigen personeelsbestand om de piekproductie op te vangen. Daarom kijken bedrijven om zich heen naar een effectieve oplossing.

Deze oplossing kan worden geboden door gespecialiseerde uitzendbureau’s in de techniek. ¬†Deze burea’s hebben ervaren uitzendkrachten die nauwelijks ingewerkt hoeven te worden. Dat scheelt tijd en geld en komt de bedrijfsvoering te goede. Ervaren technische uitzendkrachten zijn er in verschillende leeftijden maar de meest ervaren krachten vallen in de categorie vijftigplus.

Ervaren technische uitzendkrachten die een piekproductie moeten wegwerken zijn een uitstekende oplossing. Leeftijd speelt vaak geen rol en mag ook geen rol spelen bij de arbeidsbemiddeling. Toch zoeken veel bedrijven voor overnametrajecten juiste jonge krachten die nog goed ingewerkt kunnen worden en nog jaren voor het bedrijf kunnen werken.

Voor korte trajecten maakt de leeftijd niet uit maar de ervaring juist wel. Daarom zijn oudere ervaren technische uitzendkrachten in hectische tijden in het voordeel. Zij kunnen namelijk meteen effectief aan de slag. Ervaren technische werkzoekenden doen er verstandig aan om zich te laten inschrijven bij technische uitzendbureau’s. Deze bureaus kunnen goed ondersteuning bieden bij het zoeken naar passende vacatures.