BBL aanvragen op technischwerken.nl in 2018

Sinds anderhalve maand kunnen bezoekers van technischwerken.nl een aanvraag indienen voor een BBL opleiding. Hiervoor heeft technischwerken.nl een samenwerkingsverband aangegaan met uitzendbureau Technicum. Via de website van technischwerken kunnen geïnteresseerden een aanvraag indienen voor een BBL opleiding of hierover extra informatie inwinnen. Dat kan doormiddel van het algemene contactformulier. Ook is er een speciale knop op de website waarmee een websitebezoeker direct op het aanvraagformulier voor een BBL opleiding kan komen. Dit formulier vind je ook door hier te klikken.

Er zijn inmiddels al een aantal aanvragen voor BBL opleidingen via deze website geweest. Deze aanvragen worden in behandeling genomen door een consultant of een opleidingsadviseur van Technicum die direct een reactie geeft op de aanvraag. Bovendien kan er desgevraagd een advies worden gegeven over de opleidingsmogelijkheden en loopbaanmogelijkheden voor de kandidaat. Veel kandidaten ervaren dit advies als prettig en gewenst omdat er op de arbeidsmarkt en opleidingsmarkt weinig partijen zijn die objectief geven aan werkzoekenden en mensen die een opleiding zoeken.

Technicum heeft een dusdanig groot werkgebied dat er keuze is tussen verschillende opdrachtgevers en opleidingsinstituten is. Dat maakt dat een objectief advies voor Technicum mogelijk is. Daar kunnen kandidaten hun voordeel mee doen. Mocht je interesse hebben in een technisch BBL project dan kun je gebruik maken van het aanmeldingsformulier. Aanmelden voor BBL is gratis en ook aan het adviesgesprek zijn geen kosten verbonden.