Allround onderhoudsmonteur industrie gezocht in Friesland vanaf augustus 2020

Vind je het een uitdaging om te sleutelen aan grote machines en productielijnen lees dan snel verder. Technicum is namelijk op zoek naar ervaren onderhoudsmonteurs die aan de slag willen met het mechanisch onderhoud van grote machines in een productieomgeving. Het gaat om machines die grondstoffen verwerken voor de voedingsmiddelenbranche maar ook voor de chemische industrie. Er wordt gewerkt in een aantal onderhoudsteams die bestaan uit specialisten op mechanisch en elektrotechnisch gebied.

Gewenste ervaring

Ervaring in het onderhouden van machines is een belangrijke vereiste voor kandidaten die voor deze vacature in aanmerking willen komen. Ervaring in mechanisch onderhoud is het belangrijkste en wat ervaring in elektrisch onderhoud is een pré. Een werktuigbouwkundige opleiding op mbo niveau 3 of 4 is vereist. Ook een opleiding in mechatronica of metaaltechniek vormt een goede basis. Het bedrijf werkt in twee ploegen en consignatiedienst komt ook aan de orde. Dat zorgt voor afwisseling maar het vereist ook een bepaalde mate van flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Het werk betreft een fulltime functie.

Over de opdrachtgever

De opdrachtgever is een groot industrieel bedrijf met meer dan honderd werknemers in dienst. Het bedrijf beschikt over een professionele technische dienst waarbij vakmanschap maar ook veiligheid en gezondheid van personeel een belangrijke rol vervullen. Het bedrijf levert aan klanten / afnemers over de gehele wereld. Het gaat daarbij om bedrijven in de voedingsmiddelen maar ook in de chemische sector.

Wat kan Technicum bieden?

Technicum betaald haar werknemers hetzelfde salaris als haar opdrachtgevers betalen aan personeel dat hetzelfde werk uitvoert. Dat is wel zo eerlijk maar Technicum doet meer. Omdat Technicum een goed contact heeft met opleidingsinstellingen is een professioneel opleidingsbeleid en ontwikkelingsbeleid aanwezig. Werken bij Technicum betekent daardoor volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien tot een specialist.

Reageren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op met Technicum via de knop vacatures Technicum in de menubalk. Als je interesse hebt in een BBL traject kan dat ook via Technicum. Klik dan even op de knop BBL Technicum die ook in de menubalk staat.