Aanmelden voor BBL in de techniek in juli 2018

BBL is voor veel werkzoekenden en leerlingen in de techniek een interessante opleidingsvorm. Doormiddel van BBL kun je werken en leren. Een BBL volg je via een opleidingsinstituut in het middelbaar beroepsonderwijs, ook wel bekend als het mbo. Veel BBL opleidingen worden gegeven op een Regionaal Opleidingscentrum (ROC) maar er zijn ook andere mbo instituten die BBL opleidingen geven. Er is veel keuze tussen opleidingsinstituten en tussen BBL opleidingen.

BBL opleidingsrichting
Als je voor jezelf de keuze hebt gemaakt om een BBL opleiding in de techniek te gaan volgen heb je in ieder geval een globale richting. Toch zijn er binnen de techniek enorm veel verschillende vakrichtingen en BBL opleidingen. Zo zijn er opleidingen in BBL variant voor de installatietechniek, elektrotechniek, mechatronica, constructiebankwerken, werktuigbouwkunde, timmeren en noem maar op. Een goede loopbaanbegeleiding is belangrijk bij het maken van de juiste keuze voor een BBL opleiding. Het kiezen voor een bepaalde BBL opleiding is namelijk meestal niet eenvoudig. Gelukkig zijn er speciaalisten die je kunnen ondersteunen bij de keuze voor de juiste BBL opleiding die bij je past.

Aanmelden voor een BBL opleiding
Via deze website kun je jezelf aanmelden voor een BBL opleiding. Je komt op het aanmeldingsformulier door hier te klikken. Aanmelden voor BBL is vrijblijvend. Bovendien krijg je ook nog kosteloos een adviesgesprek zodat je de juiste BBL opleiding kunt kiezen die past bij je kwaliteiten, wensen en toekomstperspectief.

Aanmelden voor BBL in juli?
Je zult jezelf misschien afvragen of het mogelijk is of je jezelf kunt aanmelden voor een BBL opleiding in juli. Het antwoord op de vraag is ‘ja’ dat kan. Als je jezelf aanmeld via het aanmeldformulier voor BBL krijg je een persoonlijk gesprek met een studiebegeleider die je kan helpen om de aanmelding voor BBL zo goed mogelijk te regelen. Bovendien kun je via een professionele intermediair werken bij een erkend leerbedrijf in de techniek.