Wegens aanhoudende drukte heeft Technicum interne vacatures door heel Nederland vanaf augustus 2021

Het technische uitzendbureau Technicum is op zoek naar consultants en intercedenten door heel Nederland. Technicum is een uitzend- en detacheringsorganisatie die actief is door heel Nederland. Hoewel deze organisatie landelijk actief is heeft de organisatie een goed beeld van de lokale arbeidsmarkt. Daardoor wordt Technicum door bedrijven en werkzoekenden regelmatig benaderd voor oplossingen op de technische arbeidsmarkt.

Mensen die werk zoeken kunnen bij Technicum aankloppen maar ook bedrijven die personeel zoeken. Juist nu de economie nog verder aantrekt merkt Technicum dat de vraag naar personeel toeneemt maar het aanbod van personeel terugloopt. Het gevolg is dat veel technische vacatures onvervuld blijven. Dat is niet goed voor de technische arbeidsmarkt en daarom moeten oplossingen worden gevonden. Om die reden is Technicum actief in het opleiden en ontwikkelen van nieuwe technische vakkrachten. Het probleem is echter dat daarvoor ook intern extra personeel nodig is. Om die reden heeft Technicum door heel Nederland vacatures open gezet voor intern personeel. Hierbij kun je denken aan intercedenten en consultants. Die gaan actief op zoek naar nieuwe vakkrachten of naar werkzoekenden die vakkracht kunnen worden.

Het zoeken naar personeel is een uitdaging en een prachtige rol. Als intercedent kun je namelijk bedrijven helpen maar ook werkzoekenden. Je brengt zo twee partijen samen op een dynamisch vlak dat de arbeidsmarkt heet. De techniek is een bijzondere interessante sector waarin veel verschillende functies aanwezig zijn die bovendien voortdurend in ontwikkeling zijn. De techniek staat namelijk nooit stil. Dat maakt ook het opleiden en ontwikkelen van vakkrachten en aankomende vakkrachten nuttig en interessant. Wil je ook een bijdrage leveren aan deze interessante werkzaamheden? Klik dan op de knop vacatures om te weten te komen welke vacatures van Technicum bij jou in de buurt open staan. Dan kun je meteen solliciteren.