Vacature werkvoorbereider – tekenaar vanaf 15 april 2022

Hou je van afwisseling en denk je graag mee over maatwerk? Werk jij graag aan mooie projecten als werkvoorbereider – tekenaar, dan ben je bij deze organisatie aan het juiste adres!

De organisatie waarvoor je aan de slag gaat levert hoogwaardige apparatuur aan de proces industrie. Als werkvoorbereider – tekenaar ben jij verantwoordelijk voor o.a. het inkopen van order specifieke materialen, het gereed maken van het tekeningenpakket voor productie of uitbesteding en het beheren, archiveren van het tekeningenpakket. De tekeningen worden gemaakt met behulp van het tekenprogramma Inventor. In deze duo-functie zal de nadruk het meeste liggen op het uitwerken van ontwerpen voor de afdeling productie.

Welke ervaring heb je nodig?

Heb jij een afgeronde opleiding in de werktuigbouwkunde MBO4 met ervaring of HBO werk- en denkniveau? Ben je bekend met het tekenen en uitwerken in Inventor tekensoftware en ervaring met de verschillende fases in het proces van voorbereiding, ontwerp en productie. Een uitdaging ga je niet uit de weg en haalt graag het beste uit je zelf en de organisatie. Dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren. Daarnaast zoeken we iemand die over de volgende vaardigheden beschikt;

  • Een proactieve en oplossingsgerichte instelling;
  • Gericht op samenwerken;
  • Duidelijk communiceren zowel mondeling en schriftelijk;
  • Vertalen klantvraag naar het te leveren product;
  • Projectmatig en klantgerichte houding.

Over het bedrijf

De organisatie waarvoor je aan de slag gaat als werkvoorbereider – tekenaar is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en plaatsen van hoogwaardige apparatuur  voor de procesindustrie. Er wordt apparatuur geleverd aan o.a. de volgende branches; pharmachemie, food, new energy, chemische-, petrochemische-, biotechnologische industrie. Het volgende wordt voor deze branches o.a. geproduceerd: drukvaten, warmtewisselaars en reactievaten. De organisatie heeft een enthousiast team van 75 medewerkers. De organisatie waarvoor je aan de slag gaat is gevestigd in het Noorden van Friesland en goed bereikbaar vanuit Dokkum, Drachten, Heerenveen en Leeuwarden

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van ervaring en opleiding ontvang je een salaris van minimaal 2400 bruto euro per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. een reiskosten vergoeding woon-werkverkeer van 0,19 euro per kilometer. Verder heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing en/of trainingen. Deze zijn kosteloos en dragen bij aan jouw loopbaan. In eerste instantie bieden we je een contract aan voor bepaalde tijd met zicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Dan kun je reageren via de knop vacatures in de menubalk van deze website.