Vacature w-tekenaar installatietechniek Friesland vanaf 25 april 2022

Heb je ervaring in de installatietechniek of elektrotechniek en wil je graag aan de slag in een kantoorfunctie waarbij je jouw technische kennis kunt gebruiken? Dan is de functie tekenaar in de installatietechniek interessant voor jou. In deze functie ontwerp en tekenen je de installaties van woningen, utiliteit en andere gebouwen in de computerprogramma’s: AutoCAD en REVIT. Je krijgt verschillende projecten in zowel de nieuwbouw van woningen als scholen, kantoren en andere complexen. Dat maakt dat je vaak moet schakelen tussen verschillende installaties en bijbehorende automatisering en gebouwgebonden installaties. Een functie met afwisseling en bovendien een team van enthousiaste collega’s die er gezamenlijk voor zorgen dat de projecten een groot succes worden.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je inzicht nodig in de installatietechniek. Dit inzicht kun je tijdens een opleiding hebben verkregen of tijdens je werk in de uitvoerende installatietechniek. Bovendien moet je goed met computerprogramma’s overweg kunnen en moet je ook het programma AutoCAD beheersen. Mocht je het programma REVIT beheersen dan is dat een pré, anders kun je dit programma tijdens je werk leren. Het is ook belangrijk dat je een goed inzicht hebt in de componenten waaruit een installatie bestaat en waar deze in een gebouw worden aangebracht. Verder is kennis van elektrotechniek gewenst maar niet noodzakelijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt als tekenaar heeft verschillende klanten door heel Noord Nederland. Dat zorgt er voor dat je ook diverse projecten onder ogen krijgt. Omdat het bedrijf gericht is op het aanbrengen van moderne installaties die duurzaam zijn loopt het bedrijf voorop in de techniek. Dat maakt dit bedrijf vooruitstrevend. Projecten zijn voorzien van nieuwe ontwikkelingen en dat zorgt er voor dat het personeel in het bedrijf regelmatig extra trainingen gaat volgen om voorop te blijven lopen. Het bedrijf heeft daarom veel aandacht voor de ontwikkeling van haar eigen personeel. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Leeuwarden maar personeel uit de omgeving van Drachten, Heerenveen, Harlingen, Sneek en alle plaatsen die daar binnen liggen kunnen uiteraard ook solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren tekenaar in de installatietechniek kan een salaris verdienen boven de 3000 euro per maand bij een fulltime dienstverband. Daarbij krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband. Verder kun je binnen het bedrijf opleidingen en trainingen volgen op het gebied van technisch tekenen en kennis van de installatietechniek. Zo wordt je steeds beter in je functie. Je ontvangt een vergoeding voor het rijden met eigen vervoer.

Solliciteren?

Zou je graag meer willen weten over deze functie of zou je willen solliciteren? Klik dan op het knopje vacatures Technicum in de menubalk om meer te weten te komen over deze functie. Je kunt dan ook direct jouw sollicitatie insturen.