Vacature vestigingsmanager Technicum uitzendbureau Leeuwarden vanaf december 2021

Heb je ervaring in de uitzendbranche en ben je toe aan een volgende stap? Solliciteer dan naar de functie vestigingsmanager bij Technicum uitzendbureau. Deze vacature is geschikt voor iedereen die het leuk vind om samen met een team successen wil behalen. Je werkt samen met je collega’s naar de groei in het aantal uitzendkrachten dat je aan het werk hebt. Een groot personeelsbestand zorgt voor een hogere omzet en marge.

Technicum is een uitzendbureau met vestigingen in vrijwel elke provincie van Nederland. In Friesland heeft Technicum zelfs drie vestigingen. Zoals de naam al doet vermoeden is Technicum gericht op de techniek. Deze uitzendorganisatie is VCU gecertificeerd en heeft een grote aandacht voor de veiligheid, gezondheid en milieu waarin haar werknemers actief zijn.

De techniek krijgt gelukkig steeds meer aandacht in de maatschappij. Vrijwel alle belangrijke onderwerpen in de samenleving kunnen niet zonder techniek. Of het nu gaat om gezondheid, communicatie, vervoer, transport en verduurzaming, alles draait voor een groot deel om techniek. Alle bedrijven die in de techniek actief zijn kunnen echter niet zonder technisch specialisten. Jij kunt als vestigingsmanager samen met je team een belangrijk bijdrage leveren aan het vervullen van vacatures van klanten in de installatietechniek, elektrotechniek en de metaaltechniek.

Daarnaast kun je ook vanuit het perspectief van de werkzoekende een uitdagende baan bieden voor bijna iedereen die aan de slag wil in de techniek. Dit doe je samen met vier collega’s op jouw vestiging en natuurlijk met andere vestigingen die actief zijn in Friesland, Groningen en Drenthe. Samenwerken naar een succesvol resultaat staat bij Technicum centraal.

Welke ervaring heb je nodig?

Heb je al ervaring als senior intercedent of vestigingsmanager in de arbeidsbemiddeling? Dan is deze functie voor jou een mooie stap. Voor deze vacature is HBO werk- en denkniveau en ervaring in een commerciële werkomgeving vereist. Daarnaast is het belangrijk dat je interesse hebt in de techniek omdat dit de sector is waarin Technicum actief is. Een rijbewijs B is nodig omdat je regelmatig klanten en andere kantoren zult bezoeken. De functie vestigingsmanager is fulltime in Leeuwarden. Je werkt samen met een team naar successen en als vestigingsmanager ben je de aanvoerder van je team. Dat vereist een positieve actieve houding waarin je collega’s coachend benaderd om het beste uit hunzelf te halen.

Over het bedrijf

Technicum is een detacheringsbureau en uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de technische branche. Hierbij kun je denken aan technische functies op uitvoerend niveau maar ook op het gebied van leidinggeven en het middenkader. Je bent dus actief in het bemiddelen van zowel installatiemonteurs, elektromonteurs, lassers en machinebouwers maar ook in tekenaars werkvoorbereiders en andere leidinggevenden. Technicum heeft al ruim 30 jaar ervaring in het bemiddelen van technisch personeel. De dienstverlening van Technicum bestaat uit het uitzenden en detacheren van technische uitzendkrachten bij onze opdrachtgevers. Daarnaast heeft Technicum ook aandacht voor het ontwikkelen van vakmensen voor de toekomst. Daarom worden ook opleidingstrajecten voor enthousiaste BBL-leerlingen verstrekt en vervullen de consultants en vestigingsmanagers een belangrijke adviserende rol op dit gebied.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Technicum verdien je een marktconform startsalaris dat afhankelijk is van je werkervaring en je opleidingsniveau. Je neemt ook deel aan een bonusregeling. Verder krijg je een laptop en smartphone in bruikleen. Personeel van Technicum heeft 20 vakantiedagen, 6% persoonlijk budget om bijvoorbeeld extra vrije dagen te kopen of je sportschool abonnement te betalen, collectieve ziektekostenverzekering, en pensioenregeling. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag. Je hebt de keuze uit ruim 100 online trainingen om jezelf verder te ontwikkelen. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd, maar bij wederzijdse goedkeuring, wordt deze zeker omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Klik dan op de knop vacatures Technicum om je sollicitatie in te sturen. Je kunt ook reageren via het contactformulier van deze website.