Vacature vestigingsmanager Leeuwarden 19 mei 2023

Ben jij een teamspeler? Vind je het leuk om collega’s te ondersteunen om het beste in hun naar boven te halen? Dan heb je alleen nog ervaring nodig in de detacheringsbranche of uitzendbranche om een geschikte kandidaat te kunnen zijn voor de vacature vestigingsmanager.

Voor een leuk team van vier personen is Technicum op zoek naar een aanvoerder. Een leidinggevende die zelf ook meewerkt. Je geeft leiding maar bent zelf ook actief in het benaderen van klanten en het zoeken naar werk voor technisch personeel. Het team is gevestigd in Leeuwarden en heeft ook een vestiging in Sneek waar je af en toe aanwezig zult zijn. Als manager bepaal je ook de koers en selecteer je samen met je team de klanten en werkzaamheden die meer aandacht nodig hebben. Je maakt samen met jouw team keuzes en overlegt en rapporteert aan de regiomanager.

Het marktsegment waar je jezelf op richt is de werktuigbouwkunde oftewel de metaaltechniek. Binnen dit marktsegment zijn verschillende functies aanwezig waaronder lassers, machinebankwerkers, onderhoudsmonteurs en mechtronicamonteurs. Technicum vind werk voor mensen met deze beroepen en heeft contact met bedrijven die vacatures voor deze vakmensen open hebben staan. Daarnaast is Technicum ook heel actief in het opleiden en trainen van mensen die in de techniek aan de slag willen gaan.

Als vestigingsmanager heb je veel afwisseling en ben je in contact met verschillende mensen: collega’s, regiomanagement, werkzoekenden en bedrijven. Een dag is nooit hetzelfde. De ene dag ben je op kantoor en voer je ontwikkelgesprekken met het team. Je zorgt voor structuur, regelmaat, rust en faciliteert waar nodig. Dat kan zijn met de administratie, met intakegesprekken of onderhandelingen. Je bent flexibel, hebt een sterke eigen visie en werkt op basis van vertrouwen. Je stuurt de vestiging aan op de doelstellingen en bent proactief met verbeter voorstellen en zorgt er voor dat de kwaliteit geleverd wordt waar Technicum garant voor staat.

Welke vaardigheden heb je nodig?

Je hebt een mbo niveau 4 opleiding of een hbo opleiding nodig voor deze functie vanwege de taken en verantwoordelijkheden die bij de werkzaamheden horen. Je kunt goed communiceren en overzicht houden ook wanneer het druk is. Daarnaast heb je ook een commerciële houding waarbij je de focus hebt op wat goed is voor mens en bedrijf.  Het is belangrijk dat je weet hoe de uitzendbranche en detacheringsbranche werkt zodat je jouw team in de werkzaamheden goed kunt aansturen. Verder is een teamgerichte houding iets waar Technicum veel waarde aan hecht. Je werkt samen aan gezamenlijke doelstellingen. Dat zorgt voor een hechte band in het team en de mogelijkheid om op elkaar terug te vallen. De werkzaamheden zullen grotendeels in Leeuwarden plaatsvinden. Daarnaast werk je ook iedere week een paar dagen in Sneek. Een flexibele houding en reisbereidheid is gewenst. Uiteraard beschik je over een rijbewijs B zodat je gebruik kunt maken van een auto van de zaak.

Over het bedrijf

Technicum is een technische uitzend- en detacheringsorganisatie en is onderdeel van RGF Staffing The Netherlands. Daardoor is Technicum onderdeel van de grootste bemiddelaar van personeel op de arbeidsmarkt in de wereld! Hierdoor kun je misschien het gevoel krijgen dat deze organisatie heel massaal en onpersoonlijk is, maar het tegendeel is waar. Technicum is een van de merken die onder RGF valt en heeft ruim 20 vestigingen door heel Nederland. Elke vestiging heeft ongeveer 2 tot 4 consultants en 1 vestigingsmanager. Daarbij is Technicum Leeuwarden met vier consultants verhoudingsgewijs een grote vestiging. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer en is iedereen gewoon casual gekleed. Als er bouwplaatsen worden bezocht dragen collega’s een spijkerbroek met uiteraard veiligheidsschoenen en een bouwhelm.

Technicum is de arbeidsmarktspecialist voor technisch specialisten op mbo-niveau en Hbo-niveau in Nederland. Er worden bedrijven en werkzoekenden bemiddeld binnen de installatietechniek, elektrotechniek bouw, mobiliteit, procestechniek en telecom & energie. Al ruim 30 jaar is Technicum actief in dit marktsegment en haar hele bedrijfsvoering is hier op ingericht. Zo is er niet alleen sprake van een groot netwerk aan technisch personeel en een groot netwerk van klanten in de techniek maar ook veel expertise op het gebied van veiligheid, gereedschap en opleidingen. Technicum biedt namelijk aan haar interne en externe personeelsleden opleidingen en trainingen aan zodat deze zichzelf verder kunnen ontwikkelen. De techniek is namelijk voortdurend in beweging en de arbeidsmarkt nodig. Daarom is het belangrijk dat er een goed en degelijk opleidingsprogramma beschikbaar en dat heeft Technicum ook in huis.

Arbeidsvoorwaarden

Als vestigingsmanager verdien je bij Technicum een salaris dat past bij je werkervaring en opleidingsniveau. Dit salaris kan in overleg worden vastgesteld en is nog exclusief bonussen. Verder krijg je een persoonlijk budget van 6%. Daarmee kun je zelf per maand bepalen waar je dit geld aan gaat besteden. Hierbij kun je denken aan extra vrije dagen of juist wat extra inkomen. Bovendien krijg je acht procent vakantiegeld en 20 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Dagelijks geef je leiding aan een topteam waar samenwerken bovenaan staat en waar jij een groot aandeel in hebt. Je werkt op een vestiging met mogelijkheden om in je functie te groeien en je te specialiseren. Tot slot krijgt een vestigingsmanager auto, telefoon en een laptop ter beschikking van de zaak.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature vestigingsmanager en zou je graag aan de slag willen als vestigingsmanager. Dan komen we graag verder met je in contact.