Vacature verwarmingsmonteur vanaf 25 oktober 2021

Heb je ervaring in de installatietechniek en wil je graag specifiek aan de slag in de (duurzame) verwarmingstechniek? Dan is deze vacature passend voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche zijn wij op zoek naar een ervaren installatiemonteur die zich wil specialiseren. Je gaat in deze functie aan de slag in het aanleggen van warmtepompen, vloerverwarming, luchtbehandelingskasten en warmte- en koude opslag. Het gaat om een dynamische functie voor aardgasloos wonen of het vervangen van cv-installaties voor duurzamere installaties. Hierdoor ben je zowel in de nieuwbouw, renovatie als in de optimalisering van installaties aan de slag. Je werkt vaak zelfstandig maar grotere projecten voer je samen met collega’s uit.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature is het belangrijk dat je 5 jaar of meer ervaring hebt in de installatietechniek. Je weet veel van centrale verwarmingssystemen en hebt ook een goed beeld van duurzame verwarmingssystemen. Je hebt een opleiding in de installatietechniek gevolgd op minimaal niveau 2 mbo. Een andere technische opleiding is ook goed zolang je maar over de basiskennis beschikt van de installatietechniek. Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over VCA en een rijbewijs voor de serviceklussen die je uitvoert.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature verwarmingsmonteur open staat is een kleinschalig gespecialiseerd installatiebedrijf dat gericht is op duurzaamheid en verduurzaming. Het bedrijf is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Heerenveen en Sneek. Bij het bedrijf werken ongeveer 30 werknemers in verschillende functies. Doordat het bedrijf gespecialiseerd is hebben klanten hoge verwachtingen van de technische oplossingen die het bedrijf aanbied. Dat zorgt er voor dat personeel ervaren is en goed wordt opgeleid. Ook intern worden veel opleidingen geboden om jezelf verder te ontwikkelen in nieuwe verwarmingssystemen en de reparatie daarvan.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als ervaren verwarmingsmonteur een salaris verdienen rond de 2700 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer als je met eigen vervoer rijd. Verder krijg je de mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen die er voor zorgen dat je beter wordt in je vakgebied. Om je werk goed uit te kunnen voeren krijg je professioneel handgereedschap en elektrisch gereedschap. Uiteraard krijg je ook werkkleding van de organisatie. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en kunt in aanmerking komen voor een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in de functie installatiemonteur in de verwarmingstechniek? Reageer dan via de knop vacatures of de knop BBL in de menubalk. De BBL knop is bedoelt voor mensen die graag het vak willen leren doormiddel van een BBL traject.