Vacature verspaner Noord Friesland vanaf 28 oktober 2021

Frezen, tappen, boren, zagen, honen en draaien. Deze termen klinken jou als verspaner bekend in de oren en je doet dan ook niks liever. Aan de hand van een dagplanning start je de dag en afhankelijk van je ervaring sta je onder toezicht van een vakman. Je bent in staat om tekeningen en order instructies te lezen maar ook om materiaal te herkennen en te controleren op beschadiging en maatvoering. Volgens instructie ga je vervolgens aan de slag met computergestuurde (CNC) verspaningsmachines. Je stelt deze in (inclusief online programma’s of bestaande programma’s activeren) en houdt tijdens het verspanen diverse parameters in de gaten en past waar nodig het proces aan om de productkwaliteit te waarborgen. Daarnaast houdt je de werkplek op orde en zorgt ervoor dat deze netjes is. Ook voer je gebruikersonderhoud uit aan de verspaningsmachines, meetgereedschappen en alle overige hulpmiddelen.

Wie ben je?

Een beginnend of ervaren vakman met een aantoonbare passie voor metaal. Je voelt je thuis in de fabriekshal en laat graag zien waar jouw kwaliteiten liggen. Je bent resultaatgericht en gaat alleen voor de beste kwaliteit. Je hebt een opleiding in de metaaltechniek op minimaal niveau twee en hebt 3 jaar of meer werkervaring in de verspanende technieken. Dit doe je afhankelijk van je ervaring alleen of onder toezicht van een ervaren collega en je bent in staat om op deze manier samen producten van hoge kwaliteit af te leveren. Je komt uit de omgeving van Leeuwarden en bent in staat om zelfstandig via het openbaar vervoer of met de auto naar een nabij gelegen dorp te rijden.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot metaalbedrijf uit het noorden van Friesland, net boven Leeuwarden. Het houdt zich bezig met metaalbewerking, plaatwerk en plaatbewerking. Het bedrijf is toeleverancier voor diverse andere bedrijven waardoor geen klus hetzelfde is. Het investeert continu in zowel de nieuwste machines als in het personeel om zo voortdurend de beste kwaliteit te leveren.  

Wat bieden wij jou?

Je kunt rekenen op een salaris van ongeveer 2700,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring. Hier bovenop komt een kilometervergoeding van 0,19 cent per kilometer. Daarnaast is het zo dat je in een in een hightech werkomgeving komt met de beste machines om jou te helpen met het maken van de mooiste eindproducten. Ook is er de ruimte om je door te ontwikkelen tot een ervaren vakman of door te groeien naar een andere functie.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.