Vacature Tekenaar / Werkvoorbereider Friesland vanaf 25 oktober 2021

Ben jij iemand die een concept kan omzetten in een tekening? Iemand die een idee kan uitwerken in een 3D programma? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de werktuigbouwkunde zijn we op zoek naar een Inventor tekenaar. Als CAD-tekenaar/werkvoorbereider hou jij je bezig met het zelfstandig uitwerken van tekeningen conform de richtlijnen en geldende normen. De producten die gemaakt worden zijn veelal maatwerk wat betekend dat geen opdracht hetzelfde is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een gedegen voorbereiding van de aan jou toegewezen opdrachten. Dit alles ga je doen binnen een in Europa toonaangevende leverancier van apparatuur voor de transportsector.

Wie ben je?

Je bent een enthousiaste collega die zelfstandig te werk kan gaan in een tekenfunctie. Daarnaast heb je ervaring met het programma Autodesk Inventor en heb je enige affiniteit met ERP systemen. HBO opleiding in de techniek is gewenst maar een afgeronde MBO niveau 4 opleiding richting Werktuigbouwkunde of middenkaderengineering vormt ook een goede basis voor deze functie. Verder is het wenselijk dat je over een rijbewijs beschikt en eigen vervoer.

Over het bedrijf

Onze klant is in Europa een toonaangevende producent en leverancier van voorzetapparatuur en mobiele weegsystemen voor logistieke voertuigen. Er heerst een informele sfeer en de organisatie kenmerkt zich als een “niet kletsen maar poetsen” organisatie waarbij gezelligheid hoof in het vaandel staat. Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Friesland, net boven Leeuwarden en gemakkelijk te bereiken vanuit o.a. Harlingen, Franeker en Drachten.

Wat bieden wij jou?

Je kunt een salaris verdienen tussen de  2500,- en 2800,-  bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je ervaring en wanneer je fulltime aan de slag gaat. Hier bovenop komt nog een kilometer vergoeding van 0,19 cent per kilometer. Verder krijg je mogelijkheden om een opleiding of training te volgen waardoor je nog beter wordt in je vakgebied.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.