Vacature tekenaar uurwerkinstallaties vanaf 17 september 2022

Tekenaar op zoek naar uitdaging?

Ben jij de Technisch tekenaar die klaar staat voor een nieuwe uitdaging? Er zijn maar weinig technisch tekenaars die uurwerkinstallaties ontwerpen en uittekenen. Dit is werk waarmee je jezelf kunt onderscheiden. Als Technisch tekenaar ben jij een belangrijke spil in het soepel verlopen van productieprocessen voor de ontwikkeling van uurwerkinstallaties. Wil jij werken in een dynamische wereld, waar focus, doorzettingsvermogen en creativiteit de keywords zijn? De Technische ontwerpen die jij met je collega’s realiseert, zullen onderdeel worden van een productieproces. Bij de fabricage op de productieafdelingen zal je een begeleidende rol hebben ook ben je verantwoordelijk voor het doen van meetwerkzaamheden op locatie voor bijvoorbeeld ontwerpopdrachten. 

De functie is divers en je je komt met verschillende mensen in contact. Jij bent dus zeker een gedreven teamspeler, die sterk kan communiceren. De projecten waarvoor je de tekenwerkzaamheden doet zijn verschillend en richten zich op de constructie en installatie van alles wat met grote uurwerken te maken heeft. De werkzaamheden worden uitgevoerd op de afdeling Techniek & Ontwerp. Er wordt op deze afdeling gewerkt met het programma Inventor 3D maar ook met AutoCAD.

Het gaat hierbij om het ontwerpen en detailleren van constructies en technische installaties t.b.v. carillons, luidklok- en uurwerkinstallaties. De werkzaamheden bestaan uit het uitwerken van ophangconstructies voor klokken. Daarnaast krijg je ook de ruimte voor het maken van eigen ontwerpen voor installaties die een plaats krijgen in de openbare ruimte.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je ervaring nodig als technisch tekenaar. De werkzaamheden zijn gericht op de het ontwerpen en tekenen van mechanische constructies en onderdelen. Een achtergrond in tekenwerkzaamheden in de machinebouw of installaties is heel wenselijk. Verder is het belangrijk dat je beschikt over een creatief denkvermogen. Je gaat namelijk regelmatig technische uitdagingen tegenkomen waarvoor je een geschikte oplossing moet bedenken. Een opleiding op het gebied van mbo middenkaderengineering is een belangrijke basis. Een HBO opleiding in de werktuigbouwkunde of mechatronica is uiteraard ook prima geschikt om voor deze vacature in aanmerking te komen.

Wat we bieden

Jij als gaat als Technisch tekenaar een salaris verdienen tussen de €3000,- en €4500,-  op basis van een fulltime dienstverband. Een goed salaris dat wordt bepaald aan de hand van je ervaring. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid, kosteloos opleidingen en trainingen te volgen. Jouw ontwikkeling staat centraal,  waardoor vakmanschap een understatement is voor jou. Een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer als je met eigen vervoer gaat rijden. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze bijzondere vacature? Neem dan contact op via de knop Technicum Vacatures of klik op het contractformulier van deze website om je interesse kenbaar te maken.