Vacature tekenaar openbare ruimte en sporttoestellen vanaf 15 februari 2022

Ben jij een technisch creatieve geest die ervan houdt om nieuwe producten te bedenken, te ontwerpen en in een tekenprogramma te visualiseren? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste technisch tekenaar. Deze functie is passend voor zowel ervaren als minder ervaren tekenaars. Je kunt dus reageren als je net afgestudeerd bent maar ook als je over de nodige praktijkervaring als tekenaar beschikt.

De producten die jij vanuit deze functie ontwerpt zijn ontzettend divers. Het gaat met name om constructies, sporttoestellen en designmeubels voor openbare omgevingen. Hierbij kun je denken aan voetbalkooien, fitness apparatuur, basketbalvelden, skatebanen maar ook aan picknicktafels design vuilnisbakken en verschillende soorten straatmeubilair. Doordat de producten zo divers zijn is geen tekenklus hetzelfde. Dat zorgt ervoor dat je een flexibele instelling nodig hebt waarvoor je een afwisselende baan terugkrijgt waarin het uitwerken van producten en werk- en snijtekeningen centraal staat.

Welke ervaring heb je nodig?

Als technisch tekenaar beschik je uiteraard over de nodige kennis van AutoCAD (of een soortgelijk tekenprogramma). Deze kennis kun je aantonen door middel van werkervaring en een afgeronde technische studie richting de werktuigbouwkunde of metaaltechniek. Je houdt er van om “out of the box” te denken. Je bent in staat om nieuwe inzichten aan het licht te brengen, deze te bespreken en vervolgens uit te werken in een 3D tekening. Je denkt hierbij in mogelijkheden en oplossingen die ten goede komen van zowel de klant specifieke wensen als de interne productiviteit. Je hebt contact met de werkvloer en kunt vanuit een praktisch oogpunt tekenen. Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken en in een teamverband naar resultaten kunt toewerken. Een rijbewijs is niet noodzakelijk als je maar met eigen vervoer in Leeuwarden kunt komen. Of dat nu een fiets is of op basis van het openbaar vervoer, maakt het bedrijf niet uit.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een hecht familie bedrijf in Leeuwarden dat aldoor aan het groeien is. Het is ook goed bereikbaar vanuit Drachten, Harlingen, Sneek en Dokkum. De organisatie is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en monteren van producten die geschikt zijn voor de openbare ruimte. Deze producten worden geproduceerd van o.a. staal, hout en beton. Het bedrijf levert aan klanten door heel Nederland en België wat er voor zorgt dat je jouw getekende product overal tegen kunt komen en met trots kunt laten zien!

Wat bieden wij jou?

Een stabiele werkplek in een hecht familiebedrijf met een team dan nauw met elkaar betrokken is. Daarnaast kun je rekenen op een startsalaris rond de €2500,- bruto op basis van een fulltime werkweek. Hier bovenop komt nog een kilometervergoeding van 0,19 cent per kilometer als je met eigen vervoer gaat rijden. Wanneer je wordt aangenomen krijg je eerst een tijdelijk contract met de intentie om te worden overgenomen door het bedrijf zelf. Dan kun je een vast contract ontvangen oftewel een contract voor onbepaalde tijd. Er worden gedurende je werk verschillende mogelijkheden aangeboden om jezelf verder te ontwikkelen. Hiervoor kun je gebruik maken van opleidingen en trainingen. Deze worden voor jou vergoed maar kunnen je helpen om nog beter te worden in je werk.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze tekenfunctie? Klik dan op de knop vacatures of reageer doormiddel van het contactformulier op deze website.