Vacature technisch tekenaar Dokkum vanaf 29 oktober 2021

Voor een metaalcontructiebedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren autocad tekenaar. Je houdt je bezig met zowel adviseren als ontwerpen van complete kasprojecten. Hierbij kun je denken aan het zelfstandig maken van lay-outs en het tekenen van diverse onderdeel- en samenstellingstekeningen. Maar ook aan het opstellen van een bouwboek, het controleren van sterkteberekeningen en het opstellen van controle instructies voor de productie. Daarnaast ben je kostenbewust, resultaat gericht en communiceer je zowel intern als extern t.b.v. lay-outs, tekeningen en meer- en minderwerk. Je beheert zelfstandig zowel de engineersplanning als de projectplanning en houdt het order en projectdossier bij. Je rapporteert de voortgang van de werkzaamheden en woont diverse overleggen bij. Kortom een allround functie met verschillende aspecten die zorgen voor afwisseling.

Wie ben je?

Je bent een ervaren autocad tekenaar met ervaring binnen de techniek, bij voorkeur in de staalconstructie. Daarnaast beschik je over een afgeronde technische opleiding richting de metaaltechniek, werktuigbouwkunde of een andere relevante opleiding. Je kunt zelfstandig te werk gaan en bent in staat sterkte berekeningen te maken.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is o.a. gevestigd in het noorden van Friesland en produceert complete kasprojecten en alle installaties die daar bij horen. Met jarenlange ervaring is er een enorme expertise opgebouwd op het gebied van zowel produceren als leveren van kassen. De vestiging waar jij gaat werken is makkelijk te bereiken vanuit o.a. Leeuwaren, Drachten maar ook wanneer je uit de hoek van Groningen komt. Zowel met de auto als via het openbaarvervoer.

Wat bieden wij jou?

In deze functie als tekenaar kun je rekenen op een startsalaris van ongeveer 2700,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw werkervaring. Hier bovenop komt nog een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer die je met eigen vervoer hebt afgelegd. Je zult wanneer je wordt aangenomen eerst een tijdelijk contract krijgen bij Technicum en wanneer dit bevalt wordt je overgenomen door het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.