Vacature technisch intercedent Friesland vanaf 25 oktober 2021

Technicum is in de provincie Friesland per direct op zoek naar enthousiaste en gedreven Intercedenten! Voor de locatie Sneek en Drachten is Technicum op zoek naar commerciële kandidaten die zich thuis voelen in de techniek. De functie intercedent is afwisselend. Je hebt contacten met klanten werkzoekenden in de techniek. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van specialisten doormiddel van opleidingsadviezen en BBL trajecten. Technicum is namelijk steeds meer actief als opleider in de techniek. Daardoor krijgt een intercedent bij Technicum ook steeds meer een HR functie. Hierbij kun je ook denken aan de focus op recruiten van nieuwe kandidaten voor het vacatureaanbod binnen Technicum. Het werk van een intercedent is hectisch en afwisselend. Het gaat om een vacature voor langere tijd. Je krijgt eerst een contract voor bepaalde tijd maar als je wilt kun je op termijn ook in aanmerking komen voor een vast contract.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de commerciële sector of de techniek is gewenst. Verder is het belangrijk dat je op HBO niveau kunt werken. Daarvoor is een HBO opleiding op het gebied van HR of de commercie gewenst. Een mbo opleiding niveau 4 in een vergelijkbare richting is ook goed mits deze is aangevuld met 2 jaar werkervaring in een relevante richting. Heb je al ervaring als intercedent of in de arbeidsbemiddeling dan ben je van harte welkom bij Technicum en kun je wellicht als snel een stapje maken naar een senior niveau. Heb je deze ervaring nog niet, dan is dat niet erg. Als jij beschikt over het juiste niveau en de juiste vaardigheden, dan kun je het vak intercedent bij Technicum leren. Een ondernemend karakter en goede communicatieve vaardigheden zorgen er voor dat je een belangrijk onderdeel kan vormen voor je team.

Over het bedrijf

Technicum is een technisch uitzend- en detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in verschillende technische sectoren. Hierbij kun je denken aan de installatietechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, procestechniek en mobiliteit. Het technische uitzendbureau heeft honderden flexwerkers in dienst waaronder 100 werknemers met een BBL traject. Technicum bestaat al ruim 30 jaar en heeft haar dienstverlening de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. Dat maakt Technicum tot een totaaloplossing voor werkend Nederland. Binnen Technicum heerst een informele werksfeer en is er veel ruimte voor plezier en gezelligheid. Op dit moment heeft Technicum als onderdeel van USG People Nederland ongeveer 20 vestigingen door Nederland. Het hoofdkantoor van Technicum is gevestigd in Almere.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Technicum verdien je een salaris op basis van je opleiding en werkervaring. Daarnaast ontvang je een laptop en smartphone in bruikleen. Je hebt op jaarbasis 20 vakantiedagen, 6% persoonlijk budget om bijvoorbeeld extra vrije dagen te kopen of je sportschool abonnement te betalen, collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling. Verder krijg je 8% vakantietoeslag en heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Dat kan bijvoorbeeld door deel te nemen aan 1 van de 100 online trainingen. Technicum hecht namelijk veel waarde aan de opleiding en ontwikkeling van interne collega’s. Daardoor werk je aan je eigen kwaliteit maar ook aan de kwaliteit van de organisatie.

Solliciteren

Heb je interesse in de vacature intercedent bij Technicum klik dan op de knop vacatures Technicum in de menubalk van de website.